|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.03.2011
Mjesto: Tuzla
Downloads: 0
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa500 Kawai k1 Technics sx/kn 2000
![]() |
![]()
Moželi netko da mi napiše akorde za ovu pjesmu?
Hvala! Opet sam se napio sto sam im'o, potrosio znam, kad dodjem pijan kuci pitace me gde sam bio gde sam bio, sto sam pio Ref. Pozajmi mi malo para, druze da joj kupim tri crvene ruze tri crvena karanfila mozda bi mi oprostila Znam da ceka, znam da zali svaki dinar koji fali i osvetu meni sprema za sve noci sto me nema Ref. Sad je jutro, sad je zora ona budna biti mora i kafu ce sama piti znam, za mene nece biti |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljubiša Vasiljević - Tri crvena karanfila(F)®
F-------------------- Opet sam se napio Fis--------------C7-----F- sto sam im'o, potrosio F--------------------------------- znam, kad dodjem pijan kuci F----------------------Cm- pitace me gde sam bio Cm------------Esm--------F- gde sam bio, sto sam pio Ref: F--------------------------Fis-F- Pozajmi mi malo para, druze F--------------------------Fis-F- da joj kupim tri crvene ruze F7------B--F7-----B-- tri crvena karanfila [2X] F-------B7----Esm-C7----F- mozda bi mi ooooprostila F-------------------------------- Znam da ceka, znam da zali B------------C7----F- svaki dinar koji fali F---------C7---------F-- i osvetu meni sprema B------------C7----------F-- za sve noci sto me nema As--------C7---------F-- i osvetu meni sprema Esm------------------C7-F- za sve noci sto me nema
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (31.03.2011 u 21:08 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | emraah (01.04.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|