|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav kolege! Dali neko zna na koji nacin se vec snimljeni style koji traje jedan takt a snimljen je u 4/4 taktu moze uraditi ili konevrtovati da bude 2/4 i da traje dva takta. Valjda sam ovo dobro napiso
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
E Dino buraz, to nije moguce ninajednom aranzeru il Sequenceru.
Cim se jednom upise TIME SIGNATURE i snimi se preko toga onda se ne moze promeniti opet, nikako, ne muci se uopste.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Otac nacije
|
![]()
Moze da se uradi samo procedura je malo veca.
Potrebno je da sa Kat2000 ili STW exportujes sve variacije iz ritma u MID format.Kasnije te MIDI iz ritma mozes sa Kat2000 da editujes i da promjenis Signatur i onda konvertujes te MIDI u ritam ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hvala momci. To sam nekada prije bez problema radio u SEQ na Korg M1 i na Korg Trinity pa sam mislio da se to moze uraditi i u PA1X pro. Predpostavio sam da cu se morati poigrati sa KAT ili STW i cubase al kad malo bolje razmislim ..jenostavnije je da uradim osnovne ritmove koji mi trebaju u 2/4 odn. problem mi stvaraju fill 1,2 i 3 ! Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Vec sam ti rekao, NEMA SANSE, koncept o kojem ti pricas nema sanse.
Ono sto ti Miki objasnio to moze, al to je vec sasvim druga stvar, nema veze sa onim sto ti trazis.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
La Dino...Pokušaj napraviti kako je Mile reko i mora da radi...A ako ne bude išlo upitaj La Blusu...Ajd pa se vidimo večeras na La sjelu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Na KORG nemoze na programu moze ali nebi se zezo stim haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Dino, mozes poslusat svakoga buraz al TIME SIGNATURE je stvar koja kad se preko
nje snimi ni BOG je ne moze promeniti. Sad MIKI ti dobro objasnio, al to nije to, to seto je MIKI rekao je vec SEQUENCING, nema veze sa STYLE nego tamo ce ti otvorit sequencing, da promenis TS i onda da vratis sve note unazad. Vidim dobre savete od neke ljude...a ne znaju o cemu se radi nit termin. Ovde kad se neko uhvati za necega isto ko bogu za jaja. Lepo ti je Blusa rekao.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nedime u tebe je 666 broj postova (sad dok ovo pišem)...Dakle opasan postaješ
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ritam |
|
|