|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li je ko imao iskustva, ugradjivao USB u Pa80? Citao sam da bi se postavio pozadi, na mestu za video interfejs. Ne znam, razmisljam, ako npr crkne HD, NE DAO BOG
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Da kolega moguce je ugraditi usb priklj. u Korg PA 80
Ja cu da uploadujem uputstvo u PDF formatu. Uputstvo je na NEmackom ,ako se ne snalazis prevescu ti ja. Pozdrav ![]() Dodato: Uploadovao sam samo treba da se ,,overi,, od strane moderatora. ![]() Promijenjeno od gega (17.02.2009 u 20:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | Redman (07.03.2009) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
E kad bi te jos mogao zamoliti da mi u osnovnim crtama prevedes, nemacki niti sam ucio niti znam ista
![]() PS Hvala za upload |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ovo i meni treba - iskreno se zahvaljujem za prevod - nadam se da ce biti uskoro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Mada je ugradjen USB mnogo bolja stvar ipak je skupo. Jeftinije resenje ti je da kupis Conector 2.5" to 3.5" koi kosta 1.5 eura (kod nas u Makedinija) povrzis hard disk od Sajzera na kompjuter i prebacis sve sto ti treba za 2 min.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Radim vec na tome, najkasnije u Nedelju cu biti gotov sa prevodom posto iziskuje dosta vremene.
Cim zavrsim ide na upload. Pozdrav ![]() Dodato: Prevod sam uploadovao,samo treba da se odobri od admin. Pozdrav ![]() Promijenjeno od gega (19.02.2009 u 20:09 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2008
Mjesto: STARI BAR
Downloads: 2155
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KLAVIJATURA korg pa50
Interesi: muzika
![]() |
![]()
dali moze usb i hd da se ugradi u pa50 i ako moze objasnjenje hvala poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
cao muro.
![]() Da moze isto kao i kod Modela pa 60 i 80. Princip je isti kod svih,sto znaci da mozes da koristis isto uputstvo . Mislim da sam u nekom postu vec okacio adresu firme iz Yuge koja ugradjuje takve stvari ali sve mozes sam uraditi .Da ja nebi zaradio jos jednu opomenu od moderatora ![]() pogledaj na google .... ukucaj : usb interfejs za pa50...... i naci ces i cijene za ugradnju koje su dosta paprene ,ali neka ti to posluzi kao orijentir medju cenama.Znaci ako su napisali 145 eurica (ako se ne varam),ti racunaj jednu trecinu do40% sa tvojim radom ![]() Hard disk ugraditi je sasvim prosto .Kupi jedan solidan Hd od 2,5" (laptop) ,ne mora imati preterano puno Gb jer neces nikad iskoristiti. Na poledjini klavijature je cetvrtasti poklopac sa 4 vijka.Otvoris ga Ubacis HD(formatiran naravno) ![]() Pa onda puno uspeha .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ja sam pokusavao da ugradim usb,ali ima tu zajebancije,pa sam odustao.Kupio sam fioku za hd ( 10e),i kad mi treba da punim hd,skinem ga zakacim na pc i sve gotovo za 10 min.Moze i ovako.POZZZZZZZZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Kanada
Downloads: 11
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA500,PA50,Gitaru, Harmoniku
Interesi: muzika
![]() |
![]()
nije problem instalirati nego je problem nabaviti (za jeftino )
inace trebaju 2 stvari EX-502 Expandable HDD Module for KORG PA50 (internal) sto je 88 eura i USB extension module for EX-502 sto je 17 eura a instalacija je 40 minuta posla i to uz pivu |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|