|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Usla si za cas u zabranjeni grad
do srca mog opustelog do tad cinilo mi se da s tobom pocinje i zivot moj i rano prolece A sada odlazis u pogledu ti sjaj i kazes volis ga ko nikoga do tad Ref. Ko si ti da govoris o ljubavi nema nje u tvojoj hladnoj postelji ljubav je kad mislis da ces umreti ne znas ti, ne znas ti sta stvarno znaci voleti Cuvam sve tvoje i svaku neznu rec ko ikonu zauvek cuvam te a pao je sneg na nase prozore a Bozic je i jelka mirise |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio cirkomusic za ovaj koristan post: | Gion (01.05.2011) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Željko Samardžić-Ko si ti da govoriš o ljubavi
Obrada:Gion 29.4 11 Eb-------Bb----Cm-------Ab Usla si za cas u zabranjeni grad Fm----------------------Bb4 do srca mog opustelog do tad Bb---Eb-Bb---Cm cinilo mi se da s tobom pocinje -Fm-----------------Bb4--Bb i zivot moj i rano prolece -------Cm A sada odlazis --Gm-------Fm u pogledu ti sjaj -Gm---Ab i kazes volis ga Gm----------Fm ko nikoga do tad Ref. Bb4-Bb-Ab---Bb-------Eb Ko.. si ..ti da govoris o ljubavi ------Ab---Bb-----------Eb nema nje u tvojoj hladnoj postelji ------Ab----G-----------Cm ljubav je kad mislis da ces umreti --------Gm--------Fm ne znas ti, ne znas ti -----------Eb sta stvarno znaci voleti Cuvam sve tvoje i svaku neznu rec ko ikonu zauvek cuvam te a pao je sneg na nase prozore a Bozic je i jelka mirise |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|