|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
nedam nikom da te dira
nedam nikom duso moja, tugo kad bih mogo da te vratim kad bih mogo eh da biram ja bih opet bio sa tobom nedam nikom da te dira nedam nikom duso moja, tugo kad bih mogo da te vratim kad bih mogo eh da biram ja bih opet bio sa tobom nemam cemu da se radujem samo vinu kad se napijem srce stane kad se seca sad znam sta je to jednom imo onda nemao sta sam hteo imao sam svud sam bio duso moja, tugo prevarih se poverovah sada vise niceg nemam nista vise nije ostalo nemam cemu da se radujem samo vinu kad se napijem srce stane kad se seca sad znam sta je to jednom imo onda nemao |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Željko Joksimović-Ne dam nikom da te dira
Obrada:Gion 16.5.11 Dm nedam nikom da te dira -------------------------A7 nedam nikom duso moja, tugo kad bih mogo da te vratim kad bih mogo eh da biram -------------------Dm ja bih opet bio sa tobom Bb---------C7--------F nemam cemu da se radujem Bb--------C7---------A samo vinu kad se napijem Gm---------Dm srce stane kad se seca Gm-------E7-----A sad znam sta je to --------------------Dm jednom imo onda nemao sta sam hteo imao sam svud sam bio duso moja, tugo prevarih se poverovah sada vise niceg nemam nista vise nije ostalo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|