|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2010
Downloads: 480
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ako mogu akordi i od forspila,unapred zahvalan.
I-strofa: Zar nevidis oko moje Sta nam to zivoti rade Kad dodjem u tvoje snove Bar me pozovi Poslednje umiru nade Gde god me put odvede Ja uvek ostajem tvoja Uvek sam tu za tebe Ako me zelis Jedina ljubavi moja REf: Ja tudje usne ljubim A ti pod kozom si mi ostao Za sva vremena A ti kraj druge spavas A znam zbog mene bi je prodao Ovoga trena Tu ljubavi nema II-strofa: Reci mi ko te ima I ne pitaj ko me ljubi Jer uvek sam hrabra bila I kada volim I kad u ljubavi gubim Gde god me put odvede Ja uvek ostajem tvoja Uvek sam tu za tebe Ako me zelis Jedina ljubavi moja |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Seka Aleksic - Ja tudje usne ljubim(Cm)®
forspil:Cm,Es,B,As,B [4x] Cm----------B----Cm-- Zar nevidis oko moje Es------------------B---- Sta nam to zivoti rade Cm-------------B------Fm---- Kad dodjem u tvoje snove As-------------- Bar me pozovi B------------------Cm- Poslednje umiru nade As--------------------Es-- Gde god me put odvede --------------------B----- Ja uvek ostajem tvoja As----------------Es--- Uvek sam tu za tebe Es------------ Ako me zelis -----------------B---- Jedina ljubavi moja ref: Cm-------------------- Ja tudje usne ljubim Es----------------------B----- A ti pod kozom si mi ostao As----------B----- Za sva vremena Cm---------------------- A ti kraj druge spavas Es---------------------------B------ A znam zbog mene bi je prodao As-----G---- Ovoga trena [2X] B---------------Cm- Tu ljubavi nema
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (25.05.2011 u 09:04 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|