|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozdrav,da li neko moze napisati akorde za ovu pesmu i za forpile isto,hvala
Ne pomaze staro vino oci tuzne same placu ne zali me izdrzat' cu ne zali me izdrzat' cu Ref. 2x Zbog tebe sam vino pio zbog tebe sam tuzan bio zbog tebe su u kafani prosli moji lijepi dani |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Forspil:A E D A G A , drugi put: A E D A G A E D A G A
A---------------------- Ne pomaze staro vino ----------------------- oci tuzne same placu E-------------D-----A- ne zali me izdrzat' cu E-------------E7----A- ne zali me izdrzat' cu Ref. 2x A------------------------ Zbog tebe sam vino pio --------------------------- zbog tebe sam tuzan bio E----------------------- zbog tebe su u kafani -------------------D-A- prosli moji lijepi dani drugi put: A------------------------- Zbog tebe sam vino pio --------------------------- zbog tebe sam tuzan bio E-------------------- zbog tebe su u kafani ------------D-----A-E-A-G-A- prosli moji lijepi daaaaaaani -------------------------------------------------------------- Drugi put ispisuj iskljucivo ORIGINAL AKORDE iz original tonaliteta, u suprotnom brisem ceo text sa akordima!! Promijenjeno od Simke (25.06.2011 u 09:26 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|