Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 26.01.2012, 21:56   #1
SubSonic
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 02.03.2009
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland GW8, Yamaha RGX-620DZ
SubSonic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Yamaha PSR-S650 ili Roland GW8

Pozdrav svima,

Vec dugo pratim forum i mislim da se ovde skupljaju pravi muzicari i ljudi koji manje teoretisu, a vise rade... zato sam i odlucio da vam se obratim za savet.

Koja klavijatura je bolja kupovina S650 ili GW8. Obe su slicne cene (nove), GW8 dolazi sa V2 OS i "napunjen" nasim "potrepstinama", a yamaha dolazi sa USB Balkan/Celtic/Oriental/Latin.

Napominem da ne sviram u kafani, nego onako... za svoju dusu i prijatelje... rekreativno, sto bi se reklo, tako da ocekivanja od klavijature nisu prevelika, ali opet... nedoumica je djavolje igraliste .

Probao sam obe klavijature, dirka im je slicna (blagu prednost dajem rolandu), a zvuk je u domenu cene. Nisam bas previse kopao po opcijama, ne znam kako stoje sa portametom, user scale (yamaha valjda ima predefinisane), pravljenje boja i slicno...

Prepusticu vama da mi sugerisete nesto, jer se nalazim u nedoumici.

Pa50SD mi nije opcija jer koliko god popularan bio i sve to, ona dirka mi je odvratna.

Hvala vam unapred.
SubSonic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije