|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Downloads: 352
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima,imam GEM WK6 SE vec tri godine i prezadovoljan sam sa njim.Prosirio sam mu RAM memoriju,a video sam da mogu da se ubace i lupovi, pa me interesuje da li neko mozda zna da mi objasni gde se ubacuju i na koji nacin.Hvala puno unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ja sam to kod mene vec uradio.live set.ima dosta posla oko toga.oni se isto ubacuju kao semplovi.odredis lokaciju i posle umesto gitare ili bubnja na usere kad se prave ritmovi ubacuju se loopovi i uklapaju da to zvuci kako treba.ako vec imas gotove loopove jos bolje.ja sam ih snimao u studiju ali uzivo i gitara i bubanj.i nema sta kao ceo orkestar.baba roga od zvuka.a.da skini novi o.s.i upusto za instalaciju sva tri koraka su vazna.kako bi on prepoznao novi ram i radio kako treba bez kocenja.jer su loopovi malo vece opterecenje za njega.a ako je novi o.s ne diraj nista.valjda si me nesto razumeo.neznam sta da ti kazem vise jeste prosto ali ima posla i moras da se potrudis da cackas da prevodis itd...pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Downloads: 352
Uploads: 4
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala ti puno.Ja sam GEM-a prilicno dobro provalio,pa eto,i to da probam da uradim.Svidja mi se njegov "masan " zvuk i kao da "ima dusu" Ako ti bilo sta treba od semplova,stilova...poslacu ti sve sto imam,a skupljao sam sa svih strana svasta.Imam dosta dobre vojvodjanske tamburice,brac,cimbala i nekih stilova od nekog decka iz Rumunije.Odlicni su.HVALA PUNO! ********************
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|