|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 02.01.2011
Downloads: 1
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako mogu akordi neki da se bace ' vamo
![]() Vec dugo se znamo skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva Ref. 2x Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 13:01 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Mjesto: Nis
Downloads: 20
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Am------------------
Vec dugo se znamo G------------Am----- skoro od detinjstva -Am-------------- i sve si mi lepsa G---------Am- a u dusi ista Am------------------- Vec dugo se znamo G-------------Am---- dosta je drugarstva Am--------------- jer ja bih te zvao G---------------Am----- zenom svoga carstva Ref. 2x G----------------------- Svidjas mi se svidjas ---------------Am-- to ne mogu kriti G------------------- lepoj zeni ne znam -------------Am- prijatelj ja biti [2x] --------------------------------- Ubuduce ispisujte malo bolje akorde,da dodje akord na pravo mesto! Promijenjeno od Simke (15.09.2011 u 10:18 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|