|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hocu pitati zasto se ne mogu logovati u download centru, ova lozinka i user name koje imam za ulaz na forum se ne prihvata.Jel treba posebna registracija ili nesto drugo????Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Posebna registracija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kakva je to posebna registracija????Nece nista da se registrira smenio sam 5 e-maila?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ili su ovi administratori nepismeni ili provociraju clanove ili vec sta.Bilo bi minimalno pozeljno da objasne ljudima zasto se ne mogu logovati na dounlad.Ovako je malo neozbiljno za sve. NEKA NEKO OBJASNI kakve su ovo mucke u ovo preduzece????? Hvala. inace slijede kazne odgovornima. RIGOROZNE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ej dajte stvarno neka neko kaze kako da se registriram u download centru???Sta da pisem u registraciju ili sta drugo treba uraditi?????Gde su sad administratori????neka ovo objasne!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Otac nacije
|
![]()
Neznam koliko puta se do sada objasnjavalo kako i sta treba.
Potrebno je da se ponovo Registrujete na Download centru. Upisite podatke (Email i passwort) i dobicete Email pomocu koga mozete kasnije da aktivirate account.Ako ne dobijete Email od nas onda ste upisali ne vazecu ili pogresnu Email adresu. Javite se na PM sa podacima sa kojim ste pokusali da se Registrujete. Ti gosp. Samire (dalabu) pokusaj malo da biras rijeci. Od samog pocetka povociras.... a to neide na dobro!
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa vi i zato ste tu!Da objasnjavate, da nas mirite kas se svadjamo....mora i neko to da radi.Ali uglavnom HVALA na odgovoru ne bih da sam ne zahvalan.POKUSACU PA JAVI CU!!!POZDRAVE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Otac nacije
|
![]()
Prijatelju nije problem da se nekome pomogne,trenutno imam mnogo drugih i precih obaveza tako da nemogu da pratim sve teme na sajtu tako da je potrebno obostrano razumjevanje ako neko odma ne odgovori ili rijesi vas problem.
Pozz..
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo poslao sam ti PM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |