|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
Ja nisam zena koju zivot mazi
ja jesam ona sto o sreci sanja sklanjam se kad neko iza mene gazi cija je ljubav od moje manja Ref. Opijen trenom, nestaces brzo u nekom zivotnom viru a meni ce uvek jednako biti zivecu s nekim bez lazi u miru Trazices svoje prijatelje stare u obliznjem parku na nekoj klupi s' bolom ces saznati al' bice kasno da zna i zivot samar da lupi
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Semsa Suljakovic - Nisam Zena Koju Zivot Mazi(Cism)®
Cism------------H---------------- Ja nisam zena koju zivot mazi Cism-----------H--------------Cism- ja jesam ona sto o sreci sanja Cism---------------------H-------------- sklanjam se kad neko iza mene gazi Cism-----------H--------------Cism- cija je ljubav od moje manjaaaa Ref. Fism-------------E--------------- Opijen trenom, nestaces brzo H---------------------Cism- u nekom zivotnom viru Fism-------------E------------- a meni ce uvek jednako biti H--------------------------------Cism- zivecu s nekim bez lazi u miruuuu ------------------------------------------------------- @asmir90! Ako ubuduce trazis neke akorde,trazi one koje su stvarno teski,i one koje ne mozes da skines lepo. Da si se potrudio mogao si sam da ih skines od ove pesme,jer ima 2 akorda u strofi,a u celoj pesmi "citava"4 akorda!!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (22.09.2011 u 19:52 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|