|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pozdrav svima drugari...ubacujem neke performanse iz drugih setova u svoj i sve ide ok sem efekata..daklem, loadujem sempl iz drugog seta u svoj set,loadujem i performans koji mi treba za taj sempl da boja bude ista kao u tom drugom setu,ali mi se efekti za boje u performance nikad ne loaduju kad ucitam performanse iz drugog seta, uvek stoji no effekt. i za C efekt ,i za D efekt..nije mi problem da stavim ja efekte,ali kopiram neke zujalice,neka cuda pa ima raznoraznih efekata (phasera,flangera,i sta ti znam sta jos ne) ,da bi ta boja izasla kako treba,a efekti se nikad ne iskopiraju vec ostanu prazni,no efekt...mogu li nekako i efekti povuci zajedno sa performansom kioju ucitavamo u svoj set??? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
druze jesili li probao ucitati global sa tog seta,zato i nece,jer kad prebacis na svoj set izgubi efekt,i mora se ponovo trazit stimat,najbolje global ucitaj sa tog seta,i mozes te efekte prebaciti,to je najcesci slucaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nije druze do toga,evo upravo sam pokusao i opet je isto..pazi ovako..hocu recimo boju Mariachi,semplovanu,da ucitam u svoj set..U tom seta iz kog hocu da prebacim u svoj, semplovi u sound/ user 1 i user 2 su skroz suve,nisu im tu stavljani nikakvi efekti, za oba efekta stoji "no efekt"..E sad u tom setu efekti su dodati u performans,kad je uradjeno boja do kraja,pa mixer/efekts i tu su stavljeni efekti delay i hall,i to radi lepo..E ja sad ucitam sempl kod mene u svoj set u sound/user1 neko mesto,i ucitam i performans iz tog seta..lepo podesim namestim sve ok,boju iz user koju sam maklopre loadovao,ali je skroz suva,kad udjes u mixer/efekt pise opet no efect...ne kontam zasto,gde je tu muka,a u tom drugom setu sve lepo radi..pzodrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
e pa tako reci,sad znamo svi o cemu se radi,a idi vako na meny pa efekt,i na ako ti pise no efekt odaberi reverb hall,a drugi efekt mozes da budes cross delay eto to je to.
Dodato: i jos nesto vidi koja su ta dva efekta na toj boji i samoo to dodas ne mora se mucti puno,ali na toj istoj preformanci,mada,ima jos nacina,jer neznam ti nija vise napamet ko prije,ima kolega koji to znaju napamet,jer samo je stvar globala ne pamti ti efekte,jer pretezno sve je namjesteno u globalu,e obrises sve svoje stvari prvo sacuvaj medjutim taj set u kojem je sve dobro ucitas prvo global,pa onda preformance ,pa onda boju po boju,ima neko pametnji pa ce ti objasnit pozdrav. Promijenjeno od korg18 (14.04.2012 u 00:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drug nisi me razumeo..znam ja kako sam da namestim efekte..ALi,ja hocu iz jednog dobrog seta da prevbacim dvadesetak boja u moj set,i nadao sam se da kad ucitam sve te performanse i semplove da je to to,da ne moram ja sam posle dodavati efekte na sve performanse,ali su sve boje suve,ne znam zasto,tako da ipak moram dodavati sam efekte,mada sam radio to i ranije i uvek mi kad ucitam performanse iz drugog seta tu budu i efekti uz taj performans,sto ovde nije slucaj..ne bi bilo to mucno,da te performanse nisu neke zujalice,gajde,zavijutke,cudesa,koje sve imaju neke razlicite efekte,pa ih moram jedino rucno prepisivati iz tog seta,jer ovako neam vajde..pzodrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Global ,pa nadjes tamo pod LOCK "Upper FX" - treba da bude zakljucano. jer ako je otkljucano vuce ti efekt direktno iz USER programa i ako kazes da ti je u programu suvo ,to ce i da povuce iz usera. Zakljucaj prvo upper fx pa ucitaj performansu iz zeljenog seta i onda toj performansi dodeli boju iz usera i mora da radi identicno kao u setu iz kog si uzeo boju. Samo je to problem ,drugo nema sta da bude. POzz
![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala,to je pomoglo..pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |