|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Zamolio bih kolege da mi napisu akorde ove pesme. Ja sam je malo uprostio sa akordima ali vidim da je original harmonija dosta ukrasena, pa zato trebam pomoc! Hvala unapred
Trideset mi na ramenu noci spavala zaljubljena, kaze, sad je kao nikada ne mora mi nista reci, kazu poljupci sto ne mogu da sakrijem kazu uzdasi Ref. 2x Jeste njena kosa crna jeste njeno oko plavo ali nece mi je dusa samo ti si ono pravo Dok ja drugoj sebe dajem ti si srecna s njim kad me sretnes kazes samo pomiri se s tim I jos jedno u zivotu da ti ucinim kad te vidim da se pravim da te ne vidim |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.09.2010
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 115
Uploads: 5
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
Interesi: muzika, prijateljstvo...
![]() |
![]()
forspil: c - G7 - Gis - f- G7 - c
Luis - Kosa crna, oko plavo(Cm)® Cm------------------------D7---------G- Trideset mi na ramenu noci spavala G----------------------------G7-------Cm- zaljubljena, kaze, sad je kao nikada Cm-----------------------C7---------Fm- ne mora mi nista reci, kazu poljupci Dm7----------G-------------G7--------Cm- sto ne mogu da sakrijem kazu uzdasi Ref: Cm-----------C7-----Fm- Jeste njena kosa crna G---------------------Cm- jeste njeno oko plavo Cm------D7-------Fm(B,As) ali nece mi je dusa G-----------G7-----Cm- samo ti si ono pravo [2x] --------------------------------------------------------------------------- @korg_pa800 Kolega ubuduce ovako da ispisujete akorde,da se lepo vidi gde koji akord ide,i to obavezno sa crticama. Sledeci put necu tolerisati,vec cu obrisati ceo post!! Promijenjeno od Simke (26.09.2011 u 09:07 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korg_pa800 za ovaj koristan post: | cirica (08.12.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|