|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
cao ljudi imam problem sa pa800 nece da loduje nijedan set probao sam sudo set da loduje od mog druga koji isto ima pa800 kod njega radi sve super a kod mene kad udjem da loduje loduje samo 1 sekundu i onda nista jel mozete da mi pomognete unapred hvala!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Naravno da možemo pomoći.
Ovako problem je pretpostavljam, da nisi izbrisao prethodni set koji si imao u kljavi to znači da ti je RAM pun. Prvo pobriši sve od tog seta iz kljave. onda učitavaj novi. Sudo set je pretpostavljam krcat loop-ovima i samplovima tako da je to riješenje Briši pa onda Učitaj. Pozdrav.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Rekao HVALA: 35
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
aha znaci ima nade a kako da to obrisem stvarno ne znam a drug mi nije tu trenutno?? pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Recimo tako sto pretrazite
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6140 http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5739 http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10321 ....itd P.S. Sacuvaj taj set u slucaju da hoces opet da ga ucitas (Media - Save) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Ovako kolega.. Svaka ''semplovana boja'' da tako kazem, ti se sastoji iz KMP i KSF. KMP je ustvari program koji zauzima jako malo, a KSF je sempl, snimljen zvuk i on zauzima vise, zavisi koliko je kvalitetan. E sada.. ako si vec kazes da si obrisao set, onda si vjerovatno obrisao samo KMP, a KSF su ti jos u ramu, pa ja mislim da ce biti dovoljno samo da odes na SOUND>RECORD i tu onda u padajucem meniju ides na DELETE i tu oznacis (ne mogu da se sjetim napamet, nije mi tu klavijatura) ali uglavnom ima opcija Unassigned samples ili Not Assigned, tako nesto. I to brise sve semplove koji se ne koriste. U tvom slucaju, ako si obrisao sve KMP onda se ni jedan sempl ne koristi, pa ce sve da ih obrise. Imas takodje i opciju tu isto DELETE ALL SAMPLES (tako nesto) koja brise sve, bez obzira da li se koristi ili ne..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.09.2011
Mjesto: Rotterdam, Hollandija
Downloads: 4584
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: Korg Pa800 & Korg Extreme
![]() |
![]()
To sam ti ja imao na Korg pa 800 taj problem znas kako ces slusaj
sve jedno po jedno ubaci znaci boje i ritmove i samplove jedan po jedan i radi ce javi mi se ako ti radi pozdrav albin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
ima i ova varijanta zasto ti se to desava,neki koji ti daju set naprave folder blabla.SET i u taj folder ubaci u stvari kompletan set,i ti kad hoces da ucitas on proba i za sekundu gotov zato sto u prvom folderu ima .SET i pa 800 to vidi kao set a ustvari moras prvo open pa onda ucitat pravi set,nadam se da si me razumio,ja sam to imao jednom,isto se ponasala klavijatura
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|