|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu
Adil - Od usana do stopala Sa tobom sam se opeko,kao ni sa jednom pre, od te vatre i sad cuvam se. Imacu ja zena sto,al to nece biti to, ko sto mi se s tobom desilo. Te tvoje usne,barabe zaljubile su me dzabe, a jos mi je ljubavi ostalo. Ref: O kakav li je pakao, kad sneg je vruc ko kakao, od kada te nema,skitaro. Znam,tesna ti je obuca, a cuda nisu moguca, da me volis verno,beskrajno. I da imam dugi vek necu s drugom naci lek ostacu te zeljan zauvek. Sve dok se srce priseca svojih davnih nesreca ti si ona,moja najveca. a bas si mi se dopala od usana do stopala ej sreco moja propala... Slusam iste price da zaljubljeni lice, Nema vise nas u prici toj. Palceve mi drzi od tuge da budem brzi, da izdrzim ovo ludilo. Te tvoje usne,barabe zaljubile su me dzabe, a jos mi je ljubavi ostalo. Ref: O kakav li je pakao, kad sneg je vruc ko kakao, od kada te nema,skitaro. Znam,tesna ti je obuca, a cuda nisu moguca, da me volis verno,beskrajno. I da imam dugi vek necu s drugom naci lek ostacu te zeljan zauvek. Sve dok se srce priseca svojih davnih nesreca ti si ona,moja najveca. a bas si mi se dopala od usana do stopala ej sreco moja propala...
Favoriti |
|
|