pa2x-smanjimavanje traka ritma u REC modu?
Pozz svima..oko ovoga sam se mucio i na pa1x,pa evo sad i na pa2x...znam da trake mogu da se smanjuju,i bez record moda,samo im podesis jacine i sacuvas na write curent style performance i to je to..medjutim kad imam da se po varijacijama menjaju razliciti drum kitovi i slicno,onda ne mogu trake ritma da smanjim tako,vec moram u record modu..ALI,nikako mi ne polazi za rukom da smanjim trake u rec modu..npr. cim udjem u rec modu,na onom prvom ekranu koji se pojavi (record 1),smanjim traku DRUM recimo sa 107 na 80,idem write style,izadjem nazad iz rec moda,da pustim ritam u realnom vremenu,i traka za drum i dalje stoji na 107,nije se smanjila..Zatim,udjem opet u rec modu, pa menu,pa style elemnt track controls, tu u prvoj opciji (sound expr.) isto u volume smanjim sa 107 na 80, idem write style i opet kad izadjem iz rec moda,drum traka i dalje stoji na 107...e sad moze u style element track controls pa u expression, da se smanjuju trrake,ali ne mogu da pohvatam za koliko ih smanjuje,jer mi recimo volume stoji na 107,expression stoji na 100,i kad smanjim na expression sa 100 na 80,on dosta smanji ritam,skoro da se jedva cuje,tako da preko expression nemam osecaj koliko smanjuje traku...jel moze ikako da se smanjuju trake preko VOLUME,a ne preko expression,i kako??? hvala i pozdrav
|