|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Prosla si, pitala hoces da se ljubimo a ja odmah pristao sto da vreme gubimo 2x Zelis me za jednu noc tebe isto zelim ja zato, hajde, bezimo mi odavde nekuda REF. Noc mi mirise na dobar seks reci cu ti to da se malo zezamo ne bi skodilo Noc mi mirise na dobar seks hajde, pridji mi da se malo zabavimo nece skoditi Ako moze neko da napise akorde.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Izvinite na Offtopicu....ali treba otvoriti temu pod naslovom "Pesme koje treba zakonom zabraniti" ili "stub srama" i tu stavljati ovakve gluposti... a kamo li se truditi i ne daj Boze skidati i svirati ovako nesto....Kome??? Ako ima kome onda smo stvarno cvrsto dotakli dno :-(
Sent from Tapatalk 4
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | Todorgm (18.05.2012) |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
A dno jesmo dotakli, odavno...
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne znam kako neko uopste ima potrebu da skine nesto ovako,meni je pesma smesna do bola
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I Zek Zek je smesna pesma pa se na svadbama i zurkama cuje po 2-3 puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
I ona je jednako dno...
Svejedno, da ne širimo priču. Neka pomogne čoveku ko hoće. Nekome možda stvarno baš ovakve stvari donesu zaradu. Znam mnoge ovde koji su svirali i Ekrema kuća-poso zato što je bila fora, i na to uzimali debeo bakšiš.
![]() |
#7 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Gm-----------
Prosla si, pitala Eb----Fm---Gm--- hoces da se ljubimo Gm--------------- a ja odmah pristao Eb----Fm----Gm--- sto da vreme gubimo 2x Cm------------------ Zelis me za jednu noc Gm------------- tebe isto zelim ja Fm---------G#------ zato, hajde, bezimo Fm-------Gm---- mi odavde nekuda REF. Am----------------------- Noc mi mirise na dobar seks F---G----Am reci cu ti to Dm--------------- da se malo zezamo F----Gm--Am ne bi skodilo Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 20:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | vadexfly (19.05.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|