|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.02.2010
Downloads: 211
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav drugari imam jedno pitanje...Kako da napravim na ritmu (u pitanju je Bit Dynamix)kada drzim Cdur ili mol,da bas svira ton c3 a kada drzim G,da svira g2 a ne g3...Mucim se ceo zivot sa ovim...Mislim da sam bio jasan...Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pritisnes ''TRACK SELECT'',onda drzis ''SHIFT''+''UPER OCTAVE +/-''.Tu ti se otvori prozor gdje se povecava/smanjuje oktava za sve instrumente medju kojima je i bass.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Brate ne razumes me,,,,zelim da mi g svira nize od c,,,ako pomeram oktave,,,ostace isto,,,ako pomerim u plusu bice c4 i g4 ako u minusu c2 i g2,,,a ja zelim c3 i g2 ili c4 i g3...Jel me razumes sada?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav kolega, to što ti treba se podešava ovako Menu - Style controles - KbdRng Wrap - Wrap araund. Tu obično stoji na 9 za sve instrumente. Bass je treći s leva. U zavisnosti u kojoj oktavi je bas snimljen povećavaj, ili smanjuj vrednost po potrebi. Tu se podešava kako aranžer prepoznaje akorde u zavisnosti od pozicije odsviranog akorda. To važi i za pratnju. Bubanj je uvek na 9. Nadam se da je to to. Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, pligan, za koristan post: | korg_pa800 (04.06.2012), Tomislav_R (03.06.2012) |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
To je to brate,,,,hvala ti puno,,,,nzm kako jos da ti se zahvalim...Ziv mi bio;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nema na čemu brate. Tu smo da se pomažemo. Drago mi je da sam mogao da pomognem. Pozdrav-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Imas takodje opciju da udjes u editovanje stajla pa da mu zadas gornji i donji limit za svaku traku pa i bas, npr. od a2 do e3.To znaci da je raspon tonova bas gitare u tim vrijednostima. Ovo je veoma korisno uraditi za bas, tako podesis sebi da bas gitara nikada ne ide preduboko, a opet nikada ne bude plitka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|