|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Vax pomagaj, nisam hteo namerno da ti saljem pp, mozda neko bude imao isti problem , pa nema bude tu u temi. Danas mi je ponudilo da napravim update sistema sa ics na neki jellyfish... I ja budala, radoznao dopustim update... nista posebno, nimalo se nisu potrudili da malo osveze menü ili bilo kakvu novinu da unesu u novi sistem (bar na prvi pogled), a i primetio sam da mi telefon radi sporije... A najcrnje od svega toga sto mi je nestala ona animacija kada zakljucavam telefon (ono kao kod starih televizora kada se gase, ona tacka)
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ja sam sad u Novom Sadu sa Dell-om.
![]() Javim se večeras sa uputstvom, ako me neko ne preduhitri. ![]()
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Prvo sam hteo da i za blog napravim detaljan tutorial, ali sam odustao jer me zaista mrzi...
U kratkim crtama... Odavde skini ROM na koji hoćeš da se vratiš: http://developers.google.com/android/nexus/images Ovo je link za 2.3.6: https://dl.google.com/dl/android/aos...y-5ab09c98.tgz Raspakuj arhivu. Prebaci Telefon u recovery. To se radi tako što držiš dugme za pojačavanje dok pališ telefon. Ako imaš linux i adb, dovoljno je da pokreneš skriptu flash-all.sh i sve će biti odrađeno. Ako imaš windows, što je verovatnije, moraš odraditi sve ručno iz konzole. Skini fastboot odavde, npr: http://vaxter.neospindle.com/files/adb.zip Raspakuj samo zip u folder u koji si raspakovao fajlove koje si skinuo od Google-a. Ako ti ne prepozna fon kako treba, imaš i drivere u zipu. Otvori konzolu i pstavi putanju na folder u kome su raspakovani fajlovi. Ako je Win7 ili Vista, konzolu moraš, najverovatnije, pokrenuti kao administrator. Zatim, u konzoli: Kod:
fastboot flash bootloader bootloader-crespo-i9020xxka3.img fastboot reboot-bootloader fastboot flash radio radio-crespo-i9020xxkf1.img fastboot reboot-bootloader fastboot -w update image-soju-grk39f.zip
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Hvala Vaxtere druze, evo sad sam stigao iz nocne, i citam ovo a upalio sam i video od vaseg druzenja i slusam dobru muziku, i jedem se sto nisam mogao doci
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Nema na čemu.
Nadam se da si uspeo. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|