|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.09.2011
Mjesto: Rotterdam, Hollandija
Downloads: 4584
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 & Korg Extreme
![]() |
![]()
Ja sam ovako na sluhu ali ne vjerujem da je dobro nesto ne stima
![]() Bm------------A-----Bm Rekla mi je, usput rekla Bm-------------A------Bm da je neko drugi ceka G------------------------------- nisam sada lud da placem G-------------A---- sto je drugi svlace Bm------------A-----Bm Idem negde sa ekipom Bm-------------A------Bm brze, bolje mojim dzipom A------------------------------- bas do prve diskoteke G----------E----------Bm da uz ruke neke stare vadim fleke REF. Bm-A--Bm----G Sankeru, nocas budi drug G------------------A cele noci pice toci A---------Bm i tako u krug Bm-A--Bm----G Sankeru, prijatelju moj G-----------------A ako je zaboravim G-------------A--Bm bicu duznik tvoj Bm------------A-----Bm Samo sipaj i ne stedi Bm-------------A------Bm tako ona manje vredi A------------------------------- sve su one manje, vise G-------------A---- znam to, samo bivse Bm------------A-----Bm Evo, krecu narodnjaci Bm-------------A------Bm nazdravljaju mi ortaci A------------------------------- dok mi ture nove salju G-------------A---- kazu - to, kralju, lud si za medalju |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|