|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pozdrav ljudi, nisam siguran da li postavljam temu na pravo mesto, nadam se da da
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
moras kupiti midi kabl koji se povezije sa racunarom,imas ga na netu cena mu je oko 20e,sa in i out prikljuckom,isti su,moras imati muzicku karticu i prikljucujes je na nju,nemozes da pogresis,videces kada kupis kabl,veliki prikljucak na midi kablu,nemozes nikako pogresiti,kabl ti je univerzalan za svaku klavu odgovara.moras podesiti u klavijaturi memory protection,cini mi se da treba da bude na off,ako nece tako onda probaj on,to ti je u SETINGS na klavijaturi.
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Mozes da kupis USB midi kabl, koji na jednom kraju ima midi in i midi out, a na drugom prikljucak za USB. Za vecinu kablova ne treba drajver, osim za yamahin, a taj je poprilicno skup ali i vredi. Cena je oko 20 -30 evra za vecinu, a yamahin oko 70. Latencija je mnogo veci problem, a to se resava kvalitetnom zvucnom karticom( po mogucnosti eksternom). Na klavijaturi podesavanja tacno ne mogu da napisem jel nisi naveo tacan tip klavijature, ali treba da imas i local off( da ti ne sviraju boje sa klave zajedno sa bojama iz programa).
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
...i najbitnije nisi napisao, a to je, da pored te eksterne i pristojne audio karte, mora i sam kompjuter (laptop) biti dovoljno sposoban, to jest sa dobrom performansom, da bi to sve uopste funkcionisalo u live upotrebi. Momak (vadexfly) nemoj da se zavaravas da ce to proci sa par desetina eura ako bas imas zelju da sviras kvalitetnim soundima. To ne pije vode i ko ti to kaze i savjetuje, nema blage veze o cemu prica i pise. Ni sama konfiguracija takvog sistema nije maciji kasalj i nece ici sama od sebe. Ako nisi dosta duboko u toj materiji onda prvo sjedi za knjigu, prouci i nauci bar osnove, pa se tek onda daj na posao i hvataj za novcanik, inace ce biti bacanje para badava jer moras da znas tacno sta hoces da imas i koliko hoces da dobijes.
Promijenjeno od tranzit (23.04.2013 u 21:54 sati) |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
U pravu je Tranzit kao i uvijek..Dosta se para baci bez veze ako covjek ne zna neki redoslijed...Kao sto rece prvo dobar pc pa poslije polako jedno po jedno i to da se dobro raspitas...Ja sam isto u zivotu bacio para i para iz ne znanja,tako da od sada prvo pitam strucnjake a hvala bogu ima ich dovoljno koji nesebicno dijele svoja iskustva..Pozz
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
ovakvih tema ima več 300000 komada, samo nitko neče da koristi tražilicu, ako se vremena nema danas, imat če se sutra ili koji dan !!!!!!!!
LOCK!!!!
Favoriti |
|
|