|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 49
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
Cao ljudi ima li ko dobrih boja i ritmova za korga pa800 i ovaj editor kat 2000 mi treba ... imam za razmjenu dobar set za pa80 dobro radi....dali zna neko kako mogu da slozim iz dva razlicita seta samo ono sto je najbolje neznam kako da napravim klavijaturu da preuzima samo one kmp,s koji su u ritmu programu i perfomanci koristeni... pozdrav svima tommytronic@onlinehome.de pa pisi te....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam ja style works kat2000 javi mi se na msn imas u moji profil i cu ti posaljiti Cao
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ritmove i Boje, uskoro zavrsavam set za PA800 i mozes da cujes DEMOS na moj WEBSITE
za koji dan odo onoga sto nudim za PA800. Sto se tice kombiniranje setova pisao sam ovdje nekoliko puta a i na drugim forumima, ako stvarno ne znas nista o tome ne bi ti ni preporucio da pokusavas jer samo kad pomislim da pisem o tome podize mi se kosa a ne da to radim. Ako imas zivaca onda se mozes malo poograti sa time.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, editor, korga, pa8000, ritmovi |
|
|