|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav,
Zanima me na koji nacin se semplovan bubanj (KMP fajl) moze ubaciti u USER DK banku?? Da krenem iz pocetka, pre nekoliko dana sam kupio Sample Robot i uz njegovu pomoc semplovao Fxpansion Drum kit. Posto Sample robot nema opciju za KMP export, sacuvao sam program kao SF2 font i u Awave-u prebacio u KMP format... Sada, u Korg PA3X mogu taj KMP da uvedem u USER BANK, ali ne u USER DK pa me zanima da li je to nekako moguce ili cu morati "rucno" da ubacujem jedan po jedan sempl?? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Rucno jedan po jedan ces morati da slazes u DK. Barem na ja nisam nasao drugog nacina na PA2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa mora malo dupe da oznojimo nema nista na gotovo,samo laganica i bice sve po planu.
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Uf... Ponadao sam se da postoji neka "caka" da se to ubaci "odjedanred"
![]() Hvala na odgovoru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sale,probaj ovako
1.ubaci kmp file od le-ili slično na styck 2.stisni tipku sound 3.stisni tipku record 4.stisni tipku menu 5.na displeyu odaberi multisample 6.sad gore skroz u desnom uglu displaya klikni i idi na import 7.pronađeš kmp file koji si stavio na styck i ok 8.gore desno na displayu klikneš pa write pa ok, izađeš iz recorda (stisneš record dugme) .................................................. .....................sad taj sampl imaš u pa800 i sad ti preostaje da uradiš sound za taj sample-------- 1.stisneš sound tipku 2.klikneš gore u desnom uglu displaya i ideš na init sound 3.stisneš tipku menu i onda na displayu ideš na basic 4 odabereš koliko oscilatora hoćeš da koristiš 5.prelaziš skroz dole na displaju na drugu ili treću stranicu ,neznam sad napamet a pa800 mi nije tu,,,,u glavnom ima gore gdje možeš obilježiti dali hoćeš da obrađivaš samplove iz rom-a ili ram-a ti izaberi ram ako hoćeš da uradiš efekte i ostalo za sample koji si učitao.... kad sve završiš onda klikni desno gore na displayu write sound i upiši ime ovo bi bio postupak na pa800....neznam dali to ide na pa3
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
To je ok, ali njemu treba Drum Kit tako da ovo ne pije vodu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislio sam zbog sto je kmp file da bi trebalo ici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
6. sekretar SKOJa
![]() |
![]()
Pa, ide ono tako kao KMP, ali, ne može tako da se sačuva kao drum kit u user dk banku... To sam mislio
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Samo pjeske... iskljucivo Desanka Sakic... nema automatike. Sto su momci postali lijeni, tesko im samplove da poredjaju, zamisli da treba da kopaju kukala im majka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tranzit tisi carrrrrrrrrrrrrrrr,pa mozda po mogucnosti daneko umesto njih ide na tezge a oni da uzmu kintu hahahaha.
![]() |
Favoriti |
|
|