Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 16.10.2014, 01:42   #1
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3873
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Pa3x nece da prebaci ritam?

secam se da sam samo pre par sati konvertovao par ritmova sa tyrosa, sredio ih u style edit, poslozio ih u style banku, preradio boje levele i snimio u preferenc znaci preradjene po mom . i upalim klavijaturu, ucitam te ritmove iz preferenca, sviram, promenim drugi, sviram , i tako da promenim sledeci zastopa svee i nista ne mozes prebaciti dok ne ugasis klavu i ne upalis,
nije mi se desavalo od kad sam je kupio dva meseca mozda i vise.

instalirao style works xt 4.50 konvertirao znaci par ritmova i vamo ih sredjivao,
msm bar info kako je sta . dali je do toga?
kao pre sto je roland g1000 znao kucati zakucati ako je nesto konvertirano sa korga, pa ostane zvuk zastopa tako ne secam se al znam da sam isto morao gasiti klavu, ustvari na g1000 je zakuco celi ritam u nekom vremenu i dok ne ugasis nista, pa morao brisati takve ritmove.

to je sto meni pada na pamet??? ? / wikend dolazi treba svirat haha

Dodato:
DODATOO !!

Upalio klavijaturu , listao sve svoje ritmove i preformance, sve radii, cim sam ucitao taj ritam sto sam konvertovao sa tyrosa , posle njeg nece vise ni jedan da ucita dok ne ugasim klavu??

mozeli se to popraviti, posto ritmovi su super, kako da rade a da klava ne zastopa?
exportovati kao midi all, i uvesti u cubase pa pobrisati kontrole CC sve ? pa vratiti opet u klavu? auu to je posao ogroman.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (16.10.2014 u 02:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
branoy je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije