|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav dobri ljudi, treba mi pomoc oko ritmova za neke pesme, postavicu spisak pesama pa koga ne mrzi nek napise koji ritmovi idu, ne mora za sve pesme ako vas mrzi da kucate, napisite koliko mozete. Unapred hvala, puno bi mi znacilo.
Ne radjaj gresnike Dodjes mi u san Nisam ni metar od tebe Sam sam Brat (Ceca) Magla Nikad nikom nisam reko Najjaci Kraljica trotoara Zlatiborske zore Oko mene sve Zenske bubice Dodji gore Sto stariji sve mi vise fali Dobro da nije vece zlo Licna karta Snovi od stakla Pobednik Djavolica Praticu te mala do meseca Ne vracam se starim ljubavima Pokloni poljubac prijatelju starom Pet minuta (Ceca) Otkaci Cvete moj Kralj ponoci Ne znam sta si tugo moja Mama ne da da te diram Nevaljala Ne diraj mi noci Kosava Ko ce kome sad Dobro sam prosla Zavoleh te Slutim Milo moje sto te nema Imam jedan zivot Poslednje vece Umirem majko Beograd Idem preko zemlje Srbije Nevera moja Vrati mi se nesreco Srce je moje violina Cik Cik pogodi Beli se beli biseru Crna golubice Kazem da te volim Mozda smo i mi Tebi moja mazo Ne kunite crne oci Svi su tu kao nekada Jesen u mom sokaku Danas sam ok Kukavica Vazduh koji disem Nije monotonija Mecava Mjesecina Ja jos spavam u tvojoj majici Pogresan broj Ah tugo tugo Ti si zena za sva vremena Ko na grani jabuka Dijabolik Sve je moje tvoje Hajde da se volimo Umri u samoci Nagovori |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|