|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.05.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Trazio sam po forumu slicno nesto da ne pisem vise puta isto al nema nigdje bas tako receno (valjda svi znaju to
![]() -je li svaki put kad se ugasi/upali klavijatura treba se ici ono MEDIA i LOAD set ? -imam kuci bruku nekih card readera al ni jedan mi ne odgovara za ovu karticu, kako taj reader treba da izgleda da mogu kopcati sa laptopom -ima li sansa da se nekako na klavijaturi redaju ove farbe, posto su mi razbacane a nisam upratio da mogu negdje spasiti na neke puljke 5,6 boja pa jednim klikom do njih..nego vrtit onaj tocak izmedu bankova ![]() Hvala unaprijed na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mozes naravno redjati i u klavijaturi,ali nadji odgovarajuci citac kartica,ima ih pogledaj po oglasima nekim poznatim itd i onda redjaj na kompjuteru preko progama LeLibby,on sluzi samo za raspored boja,ako ubacujes nove semplove u set procitaj uputstvo za to,moras imati od tog sempla KMP,folder sa KSF-ovima itd itd
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.03.2018
Mjesto: Novi Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg LE 76
![]() |
![]() Citat:
Ima raznih izgleda citaca SMART MEDIA, to su stari citaci i mogu da se nadju na kupujem prodajem za do 1000 dinara. Za redjanje ritmova ti treba program PCG TOOLS - besplatan je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|