|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
EEEhhhhh postovani ljudi,
bio sam maloprije u gardu i sviro sam m3icu nije los ali jebiga samo sam fabricke boje sviro nije to to ! nisu mi mogli rec dali se mogu od tritona semplove ubacit na nju! zna li iko od vas dal se to moze ??? a dirke me isto nisu bas ubijedile da iskreno kazem ! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ta klavijatura ejp ropala stvar, veliko razacaranje. Kupio sam je, imao 3 nedelje i trcecim
sam letio da je vratim. Nisam ja jedini, ima mnogo njih sto su ti uradili, veliki ljudi. Da cita od TRITON ne moze nista osim KMP, sve ostalo mora odnovo. Sama klavijatura u generali je smanjena 4 puta od EXTREME, nema ni cetvrtinu boje od EXTREME, nema VALVE FORCE ne moze MOSS board, u kratke reci...NIJE VRJEDNA!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
cuuuuj i meni se na prvi pogled nije svidila!
ovi ga ovde hvale koda je mercedes medju klavoijaturam! mozda si cito nedime da sam po citavoj njmeackoj trazio extrema ali ga nigdje nema! nema ostajem kod tritona! ali cu gledat da uzmem polovnog Tritona studio ili classic to cu jos vidjet. mislim da iskreno kazem nebi mi trebo drugih imam tr-a i dovoljan je ali prokleti covjek oce da daje pare i hoce uvijek vise! pozdrav Hvala Roso |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
O M3 pricaju da je dobar samo oni sto NEZNAJU o sintovima, nego su samo sliku vidjeli.
A sto ne uzmes EXTREME, hebo STUDIO.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
znaci ti bi preporucio extrem ?
pa dobro mozda mi i netreba bas toliko koliko on moze mozda dosta classic ?? sta ti kazes ?? mislim i jeftiniji je dosta od extrema |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja stvarno neznam od kuda vam to da synth ne valja! Ja sam ga kupio i pravo sam zadovoljan. Sprava zvuci mrak! ! ! Nesto nejbolje od korga do sada. Sempling opcija ukljucena i mogu se koristiti boje od predhodnog tritona. Onaj koji prica da M3 nevalja onda stvarno nema pojma! LUDA SPRAVA, vjerujte mi na rijec! Pozdrav.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jesi ti sa Marsa slucajno? Boje od TRITONa rade na njemu jeli.
Hteo bi i ja jednu takvu spravu kupiti, gdje mogu da nadjem? Posto ne znam nista o tome, de opisi opsirnije malo o toj spravi sta moze sta ne. Hvala unapred.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nedime, koji je tebi?! Sta si se natakario majke ti?! Daj ohladi covjece. Imao si Korga M3 i vratio ga??? Sta ti sviras ? Gusle!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Daj nemojte se svadjati, ovaj forum sluzi da pomognemo jedni drugima, koliko je to moguce... Hajde fino objasnite jedni drugima u cemu je poenta, a ne da pametujete da li ima ili nema i da li mogu semplovi ili ne. Ko zna da mogu semplovi, neka fino objasni nacin na koji, nemojte se previse praviti pametni, da znate a necete da objasnite.
![]() |
#10 |
Banovan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
korg |