Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 28.09.2009, 21:07   #1
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard GW8 Ritam utice na kolicinu efekata?

Jedna interesantna stvar koju sam zapazio kog GW8 a koja mi trenutno predstavlja problem.Ritam je od EXR E2 konvertovan za G70 sa korekcijom boja za GW8,svi efekti u ritmu su pogaseni,ritam sam naknadno sredjivao u klavijaturi ali koju god boju iz performanse da odaberem ima manje efekata nego uz drugi ritam.Znaci svi efekti za sve boje u performansi(mislim na kolicinu i vrstu reverba i delay-a kao i na njihove parametre) su isti ali prilikom promene ritmova(znaci u pitanju su ritmovi sa E2) javlja se ovaj manjak.
Slicnu stvar sam primetio i kod E2 u razlicitim performansama sa istim podesavanjima,negde ima vise efekata a negde manje.Iako su ritmovi korektno odradjeni u STW odnosno svi efekti su anulirani.Sad ova situacija implicira sledece pitanje.
Da li ritam nosi dodatne informacije koje uticu na neki poseban nacin na ove efekte osim onih o kolicini reverba i chorusa?
Molio bih sve koji sviraju Roland klavijature a imaju slicna zapazanja da iznesu svoje utiske i razmisljanja kako bi razresili ovu situaciju.
Unapred hvala!
Boban010 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 20:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...