|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Jedna interesantna stvar koju sam zapazio kog GW8 a koja mi trenutno predstavlja problem.Ritam je od EXR E2 konvertovan za G70 sa korekcijom boja za GW8,svi efekti u ritmu su pogaseni,ritam sam naknadno sredjivao u klavijaturi ali koju god boju iz performanse da odaberem ima manje efekata nego uz drugi ritam.Znaci svi efekti za sve boje u performansi(mislim na kolicinu i vrstu reverba i delay-a kao i na njihove parametre) su isti ali prilikom promene ritmova(znaci u pitanju su ritmovi sa E2) javlja se ovaj manjak.
Slicnu stvar sam primetio i kod E2 u razlicitim performansama sa istim podesavanjima,negde ima vise efekata a negde manje.Iako su ritmovi korektno odradjeni u STW odnosno svi efekti su anulirani.Sad ova situacija implicira sledece pitanje. Da li ritam nosi dodatne informacije koje uticu na neki poseban nacin na ove efekte osim onih o kolicini reverba i chorusa? Molio bih sve koji sviraju Roland klavijature a imaju slicna zapazanja da iznesu svoje utiske i razmisljanja kako bi razresili ovu situaciju. Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|