|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
MOmci moze li neko a mi "opet" pomogne...skinuh ovaj set sa download sekcije ovde i svidjaju mi se kao pocetniku osnovni ritmovi sa njega...mejutim kada sam ga upisao nesto ne stima, leva ruka svira recimo akord G a na desnoj isti tonalitet je F dur..da poludim...moze li neko da mi kaze koja je caka.....poseban pozdrav SKORICNIK druze na svoj pomoci do sada...dogodine dolazim u NS...pa mozda da platim barem pice negde na svirci gde radis...pozdrav svim i hvala na savetima...svi ste super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
![]()
Pozdrav jarane...
Taj problem,ja mislim,ima 2 rjesenja. Trebas provjeriti da li je master transponser memorisan u globalu da svaku farbu transponuje ili drugi problem bi bio taj da li je farba napravljena za taj tonalitet u kojem ti i svira. Nadam se da si razumio. Pozzz ![]()
Sledeći član vam se zahvalio Korg-Pa800 za ovaj koristan post: | Dule007 (21.08.2009) |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Verovatno je boja Transponovana u Soundu.
Da li se to desava samo na jednoj boji ili na vise? A zahvaljujem se za ovaj pozdrav, dirnut sam ![]() Ne radim nigde, ali jednom ce nas sudbina naterati da se sretnemo pa mozemo popiti pice, nije problem ![]() Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Dule007 (21.08.2009) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ponasa se tako na vise boja...i na performancama.... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Mislim da onda set nesto nije u redu. Probaj da ucitas global sa nekog drugog seta pa pogledaj da li ce se to desavati, jer ako ti se desava na svim bojama, onda mi stvarno postaje cudno
![]() Pozdrav EDIT: Probaj ovaj set, pa javi da li se isto desava. http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4332
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (21.08.2009 u 01:34 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Dule007 (21.08.2009) |
![]() |
Favoriti |
|
|