|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo ljudi dobijem danas poruku od kolege dell boy-a, ladno je neki lik na youtube skinuo video sto sam ja odsvirao (nesto sa Vsamplerom) i predstavio ga valjda kao svoj... Da li vam se nekada to desilo? Mislim, ne ljutim se ja, stavise znaci da je dobar, cim ga ljudi kradu hahaha, ali mi je bas bilo smesno i neobicno, prvi put da vidim da i toga ima. Evo vam linkove pa vidite, tacno se vid i datumi postavljanja jednog i drugog.... sta reci
![]() ![]() moj link: http://www.youtube.com/watch?v=jr0zzsG2jHY kopija: http://www.youtube.com/watch?v=CNXZD...e=channel_page |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ma svašta se danas dogadja!
Ovaj Mile dobro svira što si postavio video, dvojkica prava. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Oooo...svašta... pa šta je tu je. Ako ništa drugo, kod tog drugog klipa bar ostavi kometar da je to TVOJE, da je drpio i stavi link ka svom klipu...
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Bas bezveze!Odmah stavi link da se zna da je to tvoje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da znate da cu tako i uraditi. Poslao sam mu pp da vidim o cemu se radi, ali ne odgovara, postavicu comment pa neka ga izbrise ako oce... Mislim, da je neki extra snimak sa extra tehnikom bez greske pa i da shvatim, al takvu glupost od videa prisvojiti, hahahaa Svakakvih ljudi ima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
A moguce da je on sebi nabavio i isti dzemper i hvata trebe na to i ti mu pokvaris biznis sad .Malo sale .Sta reci ima svakakvih ljudi na svetu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Jel to sigurno tvoj snimak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma sto posto je njegov snimak milanche ccc, taj sto mu je drpio video je neki rumun, ne bi ni skontao da nije mene taj lik nesto upitao u vezi mog videa, ja kontam da yamahapassion nije napravio dupli account pa me zajebava, kad gledam kako je mogao tako brzo nauciti rumunski. I sto je najjace taj lik ima u tom ukradenom videu dva komentara gdje ga hvale, a on se ladno zahvaljuje, Boze sacuvaj!
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Pa nek postavi u tom video snimku odgovor i to je to!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|