|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozz svima,dali neko ima taj ritam a gde zuris bato bre vido sam ovde mislim al nisam ni siguran vise ako neko ima samo taj ritam sa intro itd bilo bi super za korg pa 50 ili pa 80.hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas u download centru bato bre, netko je postavio cijeli folder "namenski ritmovi " pa tamo probaj naci..a mozes to i u rumbi odsvirati, pa melodija je jednostavna..
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Eee Saki evo ja sad postavio orginal ritam za Pa 50/60/80 samo cekaj da moderatori odobre.Pozzzzzzzzzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kao sto je zeko rekao sve te ritmove koje ti postavljas jedan po jedan nalaze se vec u namjenskim ritmovima na downloadu,tako da samo ih ti vadis i redas jedan po jedan,a to se nece dopasti moderatorima nikako jer je isto kao da vadis boju po boju ili ritam po ritam sa nekog seta koji ovdje vec postoji.Razumijes Nermine!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Nije bas u vezi teme, ali kad je vec spomenuto, napisao sam nesto u vezi uploada ovde:
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=4115
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
upravo je tako ksko kazes sve se vrti jedno isto koliko vidim trebalo bi i modovi da kada propustaju fajlove jednostavno da to stoje vec tu u nekim setovima da jednostavno ne puste ponovo da se postavlja...
pozzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: okolica Osijeka
Downloads: 139
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 50
Interesi: L R N P Zlato 2009
![]() |
![]()
Pozz
Nermine dragi, nemoj da se ljutis ali ovih ritmova ima u svakom drugom setu.Mogao si se potruditi kao neke kolege koji su te ritmove stavili u user grupu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Isto mislim kao i Tesla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nermine ja sam ti pobrisao sve ritmove sa download centra jer svi ti ritmovi su vec postavljenio davno i davno!Znaci imas opomenu sad ovako usmenu da vise ne postavljas materjal koji vec postoji u downlaod centru a sledeci put ide karton!
![]() |
Favoriti |
|
|