|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.09.2008
Downloads: 5228
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Kako da iz extrem ubacim semplove u pa800,i kako ide taj postupak ubacivanja semplova u extrem nisam to nikad radio na extremeu pošto sam od kolege dobio set,tako da sam ga samo prepravljao i dopunjavao kombinaciom semolpva što su na tom setu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ajde malo pojasni jel hoces u extreme ili u pa800 da ubacis semplove???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Najbolje da mi objasniš u oba smijera,jer nisam vješt sa korgovima što se tiče tih ubacivanja semplova,radio sam na rolanda pa mi je sve strano
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa kako Brate u oba smera?
![]() Daj prvo taj smer koji tebe zanima...iz cega u sta hoces da stavljas boje? |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
1.kako da ubacim semol iz extrema u pa800
2.kako da ubacim sempl iz pa800 u extrem jel sad valja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Druze vidi ovako imas i jedno i dugo na forumu objasnjeno i to do detalja. Malo prelistaj forum i naci ces odgovore i na jedno i na drugo i nemoj molim te sa tim sarkasticnim nastupom!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|