|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.04.2009
Downloads: 143
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav..
Prilikom kupovine polovnog Rolanda E-60,uspostavilo se da na aranzeru pojavljuje tekst Error prilikom pozivanja 3 orginalna styles... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Može bit da si obrisao ritam kad si spojio sa kompijuterom ili nešto drugo probaj ubaciti novi softwer 1.11 i sve če raditi ima čak i neke opcije za V-link
P.S. Dobro došao novi korisniče |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nije obrisao nista,da je obrisao pisalo bi mu STYLE NOT FOUND,nesto mu se os zeznuo moraces da formatiras internu memoriju i da ubacis novi os
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala na dobrodoslici i brzom odgovoru...impresivno....Ja sam samo htjeo da kupim klavijaturu...nisam ni znao za gresku...dakle nisam nista radio sa kompjuterom ...kada sam testirao pojavile su se ovi Errorsi...inace nisam se bavio operativnim sistemima za Rolanda,posto sam vlasnik Korga i ne znam da li je ovo neka velika greska ili bi se dalo sa sofware 1.11 srediti...Ivan099 hvala
Dodato: Hvala Mimiki.....pitanje je,da li da se ova klavijatura kupi ili ne...vase misljenje Promijenjeno od djanki04 (03.04.2009 u 21:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam sad tacno koja je poslednja verzija,ali bi sigurno trebao reinstalirati sve ispocetka.
evo ti uputstvo isto ti je za e60 i e 80 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5029 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mimiki za ovaj koristan post: | djanki04 (03.04.2009) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Da li da se kupi ova klavijatura ili ne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne vredi,mislim da ti je bolje E-50 jer su ti E50 i E60 iste klavijature samo sto E60 ima vise jednu oktavu i skuplji je otprilike oko 250 eura,a za te pare koliko kosta e60 mozes da kupis nesto jace,dok je E50 za te pare kioliko kosta dobar i skroz opravdava cenu,e sad za sta tebi treba?band svirka?one man band?koja vrsta muzike?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ova E-60 je veoma povoljna...a sto se tice jace klavijature ja vec posjedujem Korg pa x seriju...u pitanju je trio ..pop i rock ...slager....muzika u restoranima i pubovi....treba mi malo promjena...davno je bilo da sam se druzio sa roland klavijaturama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
posluzila bi te dobro E60, dobra je klavijatura skroz odradjuje posao,ali kazem ti pre bi h uzeo E50 jer je jeftiniji jedino ako si se ti nameracio bas na klavijaturu sa vise dirki onda ok.koliko para ti trazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
polovan e-50 se ne prodaje....e-60 je na prodaju...cijela prica je da je e-60 na prodaju a trazi 500 evra..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|