|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  03.06.2009, 15:37 | #1 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 07.03.2009 Mjesto: .at 
				 Downloads: 234 Uploads: 12 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova

Instrumenti: keyboard Interesi: Auta i sve oko auta i muzike  |  Sound Forge Audio Studio 9.0 

posto sam ovaj program samo uzeo  a nemam puno vremena da experimentisem htio sam pitati da li neko zna mozeli se u njemu npr snimati vise kanala... npr snimim prvo bubanj pa bas pa solo i sve tako redom pa to sve na kraju skombinujem u jedno.... al da u toku snimanja uvijek cujem ono prethodno sto sam snimio... hvala unapred.... | 
|   |   | 
|  03.06.2009, 15:48 | #2 | 
| Veteran |   

Bila je rječ o tome i negdje sam objasnio kako je to izvedivo...malo potraži starije teme!! DODATAK: Eto da ti skratim muke...možeš to radit samo što če ti sve trake bit podjeljene po kanalima,tj. nečeš komplet snimku imat u Stereo. Za takvo snimanje šta ti treba najbolje ti je Cool Edit PRO 2.0,Reaper,mislim da i Audycity to može,a možeš i u Cubase,Sonar,mada možeš i u FL Studio...samo ako ga dobro poznaješ. 
				__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (03.06.2009 u 15:51 sati) | 
|   |   | 
|  03.06.2009, 17:44 | #3 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 07.03.2009 Mjesto: .at 
				 Downloads: 234 Uploads: 12 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova

Instrumenti: keyboard Interesi: Auta i sve oko auta i muzike  |   

znaci nije to to vingula kako sam razumio...  znaci za to sto ja hocu bolji je svaki drugi taj... mislim dobar je program ipak je 45€ mora biti dobar... heheheh | 
|   |   | 
|  03.06.2009, 17:48 | #4 | 
| Veteran |   

Ha gle...Sound Forge stalno koristim i jako je dobar program, kad snimam sve komplet...ili kad obrađujem nešto,ali za višekanalno snimanje...SF nije za to.

__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |