|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
Pozz.dali se moze kad se spoje preko midi kabla te dvije klavijature znaci TR i u20 roland da sa Tr-a vucem semplove na u20 i da ih slozim, na recimo neznam sad kolko ima kanala midi u20 npr. 8 ,da mi bude na rolandu na 1 chanalu harmonika, na 2. truba i to, a normalno tr koristim kao i prije.hvala svima na pmoci.
Dodato: pozz svima.ovako nabavio sam Roland A33 midi keyboard controler klavijaturu i spojim je sa korg TR preko midi kabla,i radi provodi zvuk,dali netko zna dali se moze slozit na recimo broj 2 da bude truba,a na TR da sviram harmoniku.nemogu nigdje naci upute,imam engleski ,ali to bas nekuzim.a ako to nemoze onda odustajem od toga.hvala svima na pomoci.... Dodato: pozz svima.ovako nabavio sam Roland A33 midi keyboard controler klavijaturu i spojim je sa korg TR preko midi kabla,i radi provodi zvuk,dali netko zna dali se moze slozit na recimo broj 2 da bude truba,a na TR da sviram harmoniku.nemogu nigdje naci upute,imam engleski ,ali to bas nekuzim.a ako to nemoze onda odustajem od toga.hvala svima na pomoci... Dodato: Citat:
Korg Pa5x & Yamaha Genos2 ,Ketron Event ![]() ![]() Promijenjeno od gnovako8 (02.07.2009 u 13:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|