|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jedna klavijatura ce vredeti toliko kolko nego zagreje dupetom stolicu,kada vidim da ljudi u bilo kom aranzeru koriste jos dx11 boje ili sempluju rolanda,toje tuzno,ajde neka mi neko obrazlozi ljudi kupuju motiv i na njemu stavljaju dx boje za e piano pin pong zvuk,niko neiskoristi svoju spravu ni 40% sve se svodi na to uzmi od ovog onog set i prebacuj sa jedne na drugu klavijaturu sa pa800 na pa 600 na pa2,pa3,itako u nedogled,svaka klavijatura je dobro onoliko kolko je neko dobro spremi,samo jos jedno bih reko ljudi nepratite modu i nebacajte pare bez veze ako ste zadovoljni kako vam zvuci vas istrument,nemojte kako korg prdne vi da mirisete,znam ovde brdo ljudi muzicara kako koja sprava izadje kupuju a neznaju vola u dupe da pogode,mislim na kvalitet svirke,bolje bi bilo da uzmu da vezbaju jer klavijatura nerada sama,eto tolko od mene.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ivinjavam se, ja to tako, čim se nadjem "na meti", odmah reagujem... ;-)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma opusteno samo mora malo da bude sale,zato smo i tu dase malo opustimo na ovom sajtu
legendarnom.
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ima vala da znas,i cak propustaju hahahahaha tranzit legenda.
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
nele1
potpuno si u pravu svaka čast majstorima koji znaju šta da rade sa instrumentom ali mnogo ljud da lovu za nešto da pušta matrice ili fajlove svirka je otišla u drugi plan samo se priča koliko je jaka klavijatura koliko radne memorije šta može sve da stane koji je set nabolji itd..... ja kad sam počinjao moram reći isam sam bio ono ova boja ona boja tada je dx11 bio zakon i tako pričam sa jednim starijim kolegom ova ona boja a on reče momak jebo boje samo posla a sve se odradi sa jednom bojom i s vremenom sam skoto da je u pravu bio ja sam pa80 sad zamjenio sa pa600 jer je pa80 dotrajala brat i ja radimo zajedno on ne želi da se odvoji od g1000 mislim da će s njom u penziju zna je kako radi i to je njemu najdraža klavijatura a mnogi nebi više ni da je pogledaju jer eto stara tehnologija da ne pišem više ode u nedogled |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.10.2012
Mjesto: Las Vegas, Nevada
Godina: 33
Downloads: 85
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 42 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg PA3X-76
Interesi: IT
![]() |
![]()
Totalni bojkot klavijature
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Martinez mogu ti reci da taj pa600 za te pare koje kosta odlican istrument,jebiga sta da kazem drugo ima par mana ali svaki ima mana pogotovo za nas soliste,e bas me interesuje samo kolka ce cena da bude od novog pa900.
![]() |
Favoriti |
|
|