Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 01.02.2012, 03:49   #1
Eddin
Banovan!

Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Prijedor-Berlin-St. Louis
Downloads: 64
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Harmonika,Klavijature, i Glas
Eddin befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Eddin pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard KORG microARRANGER-MOJA NOVA IGRACKA

Prvi utisci o Korgovom microARRANGERU- od EDO SADIKOVIC
Dobio sam ga prije sedam dana ali nisam imao puno vremena da radim na njemu, pa cu samo da ga ukratko predstavim i ostalom drustvu.

Otvorio sam kutiju i izvadio sintic (mali sintisajzer) stavio ga na sto upalio kad se podje dimiti........samo se salim da vidim da li citate sve po redu.

Ovako zvuukovi su prilicno dobri ( klavir, organ, gitare dobri)
Stylovi prilicno dobri iako ovo sve izlazi na male zvucnike (nista narocito ali moze se poslusati za potrebu-u sobi kad skidas pjesmu)
ali kad sam spojio na razglas- bolje nego dobro
Posle prvih desetak minuta sviranja pomislio sam da su tipke malo premalene ali kad se malo naviknes i kad slusas sta izlazi iz njega nisu tako ni malene tipke. uzmem metar i izmjerim tipke ili ti klavijaturu na mojoj harmonici, a imam GUERRINI SUPERIOR 2 iz 1976g - da se malo pohvalim, moje tipke na harmonici su samo za 1/4 incha duze a to ti je oko pola centimetra u evropskim mjerama. Bas sam se iznenadio zato sto su krace nego na harmonici onda vjerovatno i izgledaju manje u cjelini. Za sada da vam ne duzim i da vam otkrijem tajnu
Jeste ubacio sam neki set koji sam imao od PA 50 i ......... sve radi.
PA 50 sam imao davno a nemam dozvolu da skinem ovdje pa nisam ni imao neki dobar set ali u sustini ovo je ista sprava kao i KORG PA 50 sd (jeste i ovaj ima sd karticu) samo sto je umanjena. Teska je samo 5 kg. i posto znam da neki od vas jedva cekaju da cuju koliko kosta evo i to cu reci.
Ovdje u Americi gdje ja zivim moze da se nabavi za $500 + taksa ( to ti dodje 500 + porez na promet). Vise informacija mozete naci na internetu (Google Korg micro Arranger) a kad nabavim neki dobar set uploadat cu i neki snimak.
( Ne znam kako da postavim fotografije ovdje-probao sam i ne ide)
Ako neko zna posaljite mi email I ja cu poslati 3-4 slicice pa da se postave ako zelite slicice uzivo.

Pozdrav raja
Eddin je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Eddin, za koristan post:
BojanSd (18.11.2012), maricm (11.11.2012)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije