|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Prvi utisci o Korgovom microARRANGERU- od EDO SADIKOVIC
Dobio sam ga prije sedam dana ali nisam imao puno vremena da radim na njemu, pa cu samo da ga ukratko predstavim i ostalom drustvu. ![]() ![]() Ovako zvuukovi su prilicno dobri ( klavir, organ, gitare dobri) Stylovi prilicno dobri iako ovo sve izlazi na male zvucnike (nista narocito ali moze se poslusati za potrebu-u sobi kad skidas pjesmu) ali kad sam spojio na razglas- bolje nego dobro ![]() ![]() ![]() Posle prvih desetak minuta sviranja pomislio sam da su tipke malo premalene ali kad se malo naviknes i kad slusas sta izlazi iz njega nisu tako ni malene tipke. ![]() ![]() ![]() Jeste ubacio sam neki set koji sam imao od PA 50 i ......... sve radi. PA 50 sam imao davno a nemam dozvolu da skinem ovdje pa nisam ni imao neki dobar set ali u sustini ovo je ista sprava kao i KORG PA 50 sd (jeste i ovaj ima sd karticu) samo sto je umanjena. Teska je samo 5 kg. i posto znam da neki od vas jedva cekaju da cuju koliko kosta evo i to cu reci. Ovdje u Americi gdje ja zivim moze da se nabavi za $500 + taksa ( to ti dodje 500 + porez na promet). Vise informacija mozete naci na internetu (Google Korg micro Arranger) a kad nabavim neki dobar set uploadat cu i neki snimak. ( Ne znam kako da postavim fotografije ovdje-probao sam i ne ide) Ako neko zna posaljite mi email I ja cu poslati 3-4 slicice pa da se postave ako zelite slicice uzivo. Pozdrav raja |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|