|
|
|
||||||
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Saobracajni Inspektor
|
boze kakvi ste ludaci ne mogu da verujem ceo dan obilazim temu i sad je otvorim pre nego cu na spavanje ...evo vilica me zabole od smejanja.. ali ne mogu da se ne pridruzim klubu koji je nas veliki majstor u hekleraju otvorio i otkrio toliko cuvanu tajnu... ja evo upravo radim svoj masterpeace u tom zanatu a to je jedan stoljnjak za sto za 12 osoba i hteo sam ga marku prosalediti za slavu kao poklon i da na njemu postavi slavski rucak ali nisam stigao jer mi kasni materijal iz kine za koji su u septembru rekli bice u novembru no evo vec se kraj primakao a ono nista jos ga cekam i nadam se samo da ce stici bar do nove godine da bi uspeo da zavrsim do Bozica pa da ga uz duzno izvinjenje urucim mom drugu i pobratimu da na njemu postavi rucak za ovaj radosni hriscanski praznik kad vec nisam stigao za slavu.... a inace rec je o jedinstvenom sablonu na kome sam radio pune cetiri godine sa velikim kineskim majstorima iz bloka 70.......
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (22.11.2008 u 02:48 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
Da ne budu samo prazne price, 'ajmo malo sa primerima...
Jeste je zuto ljubomora, al' se lepo slaze uz boju klavijature....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Belaj boy
|
Tesla,ako si stvarno u shemi sa kineskim trijadama i shao-lin monasima,mi svi mozemo samo da se pokrijemo usima i da ti skinemo kapu.
![]() Au,Millane,kakva divna boja i fenomenomenalna mustra.Svaka cast. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
Evo ja bas sada nesto posmatram svoj sto u dnevnoj sobi.
Sto je drveni,na njemu je "heklivo",pa na coskovima gumice za slavinu(to su takozvane "protuklizne gumice" ,i preko svega toga staklo.Znaci 4 u 1. -Drvo,"heklivo",gumice i staklo.Dakle da sacuvas stoljnjacic, kupujes gumice i staklo.Vrijedilo je investirati.... @Millan Milane,pa gdje nadje zuto heklanje.Korg je plave boje,heklanje zuto i kad skontam-ako slucajno pokisne malo.Od zute i plave,ako pokisne,eto ti zelenog Korga.A to bi bio unikat.... Da si stavio bijelo-onda bi dobio svjetliju plavu,a ovako ne znam.Ipak vjerujem u postojanost boja.... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nishki
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
evo sad da priznam sve! ja sam se ustvari uclanio u ovaj forum samo radi heklanja .. al stidio sam se da vas pitam. sad kad vidim da je otvorena tema za te stvari reko da se "outujem"
volim i ja da heklam al sam absolute beginner sto kazu ameri ...jefto ti si genije! volim tvoje komentare ... a sejoxov vic je passent ko mica i dx11 ![]() drug milancheshow svaka cast! koje zene bre, koje babe? jel vidite momci kako se to radi! pa onaj labud tek! fenomenalno! odoh ja da kupim meni starter-set za heklanje ... |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| klub, miljea, miljenika |
|
|