|
|
|
||||||
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
harmonike, mandoline, gajde...
pa 50 ; sirtaki, dvojka, rumba ... i opleti .. puno srece
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
uzmi pa80 odmah ,bolje polovan pa80 nego nov pa50,puno je ozbiljnija sprava i dirka je prava,a na pa50 ti je obična nalepljena plastičurina veruj mi,pa 80 polovan kosta isto kao pa50 nov a bolji dosta....
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.01.2011
Mjesto: Zagreb
Downloads: 217
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA500, Petromaestro
Interesi: sviranje
![]() |
Sve je to super. P80 nisam bas vidjo da ga ima novoga a za polovnoga nemam kes novce. Znaci jedina mogucnost nabava klavijature je nova klavijatura na rate. Drugo uzmimo u obzir da ja dosta toga jos nemam pojima posto tek godinu dana sviram harmoniku a prije toga nisam znao sto je instrument
Vidim da ima pa500 koja je kao bolja nego pa50sd ali ona mi je oko 1100 eura a to mi je malo previse. Kada pogledam dosta iskusnih ljudi svira na korgu x5d, 01/w i slicnima a polovne kostaju po 200E. Svaka cast na preporuci ali dali mene pocetnika moze zadovoljiti kord pa50sd(cjena mi je dobra) PS: Polovnoga korga pa80 nisam nigdije niti naso u HR na oglasima. Promijenjeno od Antunhr (30.01.2011 u 20:11 sati) |
|
|
|
|
#4 |
|
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
@Antunhr
Posto vidim da ste u dilemi izmedju ova dva modela Korg PA50 ili PA500, prvo morate odvojiti vremena i procitati sta je o tim klavijaturama vec pisano na forumu. A pisano je zaista mnogo. Evo Vam jedna od tema,a o ostalom se trebate ipak potruditi malo: http://www.yu-midi.org/forum/showthr...ght=pa500+pa50 Da se ne pise bez potrebe dalje,jer ima dosta toga vec napisanog. I na kraju - kupuje se ono za sta se ima dovoljno novaca,ili se saceka pa prikupi jos za nesto,ukoliko je skuplje a bolje. LOCK |
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|