|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Požuri dok se čovjek ne predomisli.Pozdrav!
Promijenjeno od makso68 (23.01.2009 u 21:26 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
NE
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
A sto ga ne bi zamenio majke ti???
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
mislim da ako covjek nezna sam razliku treba da mu neko kaze i objasni zbog cega DA ili NE ali neko ko je propustio obe kljave kroz ruke pa zna stvarnu razliku, reci samo DA ili NE da bismo imali jedan post vise nije ok mislim da je to najrealnije
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Jel to glava za glavu ili uz neciju doplatu? |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ne !
|
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.09.2007
Downloads: 301
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Emko!
Obje klavijature su jako dobre,svaka na svoj nacin je dobra.Ono sto ima Tyros 2 to nema PA800 a ono sto ima PA 800 to nema Tyros.Znaci do tebe je sta ti treba.Ako radi samo sa jednom klavijaturom onda ti je svakako Tyros dovoljan, a ako ces raditi sa dvije onda ti je PA 800. Evo i ja sam napokon presao sa Rolanda na Korga pa800,u prvi mah sam mislio da sam se zajebao sto sam kupio PA ali kad sam vidio kako ga je shedad sredio ,onda zaista znam da se moze to srediti perferktno. Posto ja radim sa dvije klavijature terce radim na LE tako da neovisim o tercama sa PA 800 ,a ako bi se odlucio da radim sa jednom klavijaturom onda bi se razmislio sta da radim,mada je to teska odluka. Ja sam kupio PA800 i nema dalje.Njega moram da savladam da ga sredim i idem dalje sa njim.Sve do danas sam radio sa Rolandom i jos uvijek mi fale neke stvari sto je Rolamd imao ugradjeno u sebi ,npr drum varijacije(one 4) a sada na PA sve to moras sam da odradis u klavijaturi. Pitanje dali da ides sa PA800 na Tyros 2 je NE.NE.NE. Bolje da razmislis o TYROS 3.Mada i to nije savrsenstvo. Pozdrav od Terze |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Posjedujem obadvije klavijature
![]() Kao sto Terza rece svaka ima prednosti i mane:Medjutim ono sto sam ja dosada vidio puno je prednosti u korist T2 PA800:Ima bolji portamento,ima bolji vocalist,Pristupacniji je u sredjivanju u drum sekciji moze se miksati interne i samplovane udaraljke!Ima vise mjesta za custom boje.Tipke su NEkvalitetnije ali licno meni bolje odgovaraju nego na tyros2. Tyros2 ima vise sampling roma (1gb) ali sto ga vise punimo sporije Loda mada je i to zavisno od Kvaliteta HD ili USB kartice.Registracije OGROMNA prednost na osnovu Pa800. Vecina stvari se mora sredjivati preko kompjutera ali po meni to je bolja strana sredjivanja klavijature .Puno PREGLEDNIJE i lakse(prica se da ce i KORG da izbaci programe preko kojih ce da se sredjuje klavijatura a onda ce mnogi da se uvjere u ovo sto sam rekao).Direktno pozivanje ritmova,multipadova User Boja sa HD ili USB ogromna prednost.TERCE su takodje puno bolje i komfornije. Po mome misljenu pozeljno je ko moze sebi priustit Obadvije klavijature zajedno!Licno JA ako bi imao samo jednu klavijaturu onda Tyros2. Zakljucak:Obadvije klavijature su profi i mogu zadovoljit potrebe muzicara.Jedina mana i jednoj i drugoj sto se mora ufatit u Kostac sa njima i srediti ih. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da zadrzis korga. Imao sam obe na kratko vreme, ne zelim da pricam sta mi se desilo ni sa jednom a ni sa drugom jer nije tema. Samo mislim da je korg aktuelnija klavijatura. Lakse se sredjuje i sto je bitnije prodaje. Zapamti moje reci korga ces prodati i za 2-3 godine, a tyros tesko. Evo vidjam pojedine oglase za yamahu koji se vrte i po mesec-dva . Razmisljaj malo i za kasnije.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800, tyros |
|
|