|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
@vuk16 ja to ovako sviram
Hm----Em-----------------Hm-- Ti bi mogla da mi budes cerka ------Em--------------Hm----- pa sta onda, nije me sramota -------D---------E-------A--- nek mi sude zbog ljubavi lude -------G-------A-------Hm- ja te volim vise od zivota (2x) Ref. Hm-D----------A--- 99 zena da me mole G--A-----------Hm--- 99 da se skinu gole Hm-D----------A--- 98 odbio bih barem G------------------ jer ti jedna vredis A----------Hm-- vise nego harem |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Belmo za ovaj koristan post: | vuk16 (16.11.2014) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Am,Cdur
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gm je sasvim ok za baritonca.
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | icceman (20.08.2013) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Moze iz Am extra zvuci pozz
Am--------------- Gledam staru majku D----------G ---- Sestre kako placu -----------F----- Njihova mi tuga Dm---------E--- Stvara tugu jacu ref: C---------------- Prokleta je Amerika ---------C D G I zlato sto sja G-------------------- sta mi vredi tvoja slika ------- F-G------Am Kada oca nemam ja Promijenjeno od pradystyle (20.08.2013 u 15:03 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pradystyle za ovaj koristan post: | icceman (07.09.2013) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.12.2012
Mjesto: Canada
Downloads: 882
Uploads: 3
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Korg Pa1000, Yamaha S900
Interesi: Klavijatura, Gitara,Razglas, oprema...
![]() |
![]()
Amol bolje zvuci....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Ne zvuči bolje Am. F#m je originalni tonalitet, niži je od Am, pa valjda je lakše pevati u nižem tonalitetu?
I transkripcije je poželjno staviti malo preglednije, sa crticama i razdvojenim strofama i refrenima. F#m-------A------------E-- Ko je tebe jednom ljubio, ----D---C#7----F#m taj vise nije___ziv, F#m-------A---------E--- Svoje srce ja sam ubio, ----D-C#7--F#m al' ko mi je kriv? F#m-------A-----------E--- Ko je tebe jednom voleo, ----D-----C#7--F#m taj nema vremena. F#m--------A----------E- Od tuge se vec razboleo --D---------Hm i stigao do dna, D-------C#(C#7) Kao ja, kao ja. Ref.(2x): F#m--------D----E7--------A Moja sveca zoru docekati nece, F#m------D----E7----A--F#7 Od tuge i bola izgorece. Hm-------C#7--F#m---E------D---- Reci ce ti ljudi, vec svi dobro znaju, Hm-----------D------G#7---C#---- plamen mog zivota je pri__kraju. (Hm------------C#7-------F#m--) (plamen mog zivota je pri kraju.)
Nije ni gitar nepogrešiv i on je samo čovek. Nisam ni ja nepogrešiv jer i ja sam samo čovek. Ovde je jedino nepogrešiv mgxbty jer je on verovatno android koji ima ugrađen detektor za sve vrste zvukova uključujući i infrazvuk i ultrazvuk. ![]() Promijenjeno od Johnny035 (10.02.2016 u 16:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znam da ima tema za ovu pesmu ali ima nekoliko odgovora pa nisam siguran sta je dobro, ako moze pomoc za akorde za puste pare proklete, nije bitan tonalitet samo da su dobri akordi..
Sprema me majka na dalek put zora je pusta svanula ne placi majko, ne tuguj vratit cu se tebi ja Ref. Puste pare proklete ostavih familiju a i moj rodni kraj tamo gdje sam rodjen ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Prvo ovo sto se pise je Am i nema nikakve veze sa Cdur.
Drugo, veoma je glupo pitanje "odakle da sviram?" a tek pa odgovor "sviraj iz Am, extra zvuci"..... U koju skalu mozes pevati tamo ces i da je sviras. Ili odakle peva pevac, svejedno. To je pravilo. Aj sad i ja kao Bass vokal da vas poslusam i sviram od Amol ?! Nebuloze.... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | icceman (07.09.2013) |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Covo
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Dodato: Covo je pitao odakle vi svirate a ne odakle extra zvuči Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 Promijenjeno od maricm (20.08.2013 u 20:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio maricm za ovaj koristan post: | icceman (07.09.2013) |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ako moze provera forspila za dve pesme, nisam siguran jel dobro skinuto.
Case lomim - Hasan Dudic, iz Am: Am, A, Dm, F,G,Am Ja te pjesmom zovem - Hanka Paldum isto iz Am: A, Dm, G, C, Dm, G, E7, Am Dodato: Ako moze pomoc za akorde forspila pesme Volim da te volim - Roki, znaci trebalo bi forspil da krece sa Dm, F, al dalje nisam siguran dal je Gm, ili H. Inace strofa pocinje sa F,C,F... Promijenjeno od icceman (08.09.2013 u 07:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitar- moze provjera |
|
|