|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Na Mozilli radi bez problema , a kod mene i na IE 11. Onda nisi vidio ni one slike od vArrangera2 koje sam postavljao u predhodnom postu. Pogledaj i njih, bice od koristi.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (10.03.2014) |
![]() |
#2 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Sto se tice tog problema sa chord switchinga, njega ima i OMB 10.
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav drustvo. Bilo bi interesantno kada bi Francuzi ubacili konacno i Korg pa format u Varranger2. Rade na to ali mislim da jos nisu uveli.
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Evo snimih mali video sa probom Stylova koje je kolega casper postavio,
kao soundengine je koriscen Hypersonic https://www.youtube.com/watch?v=ucfgxSuCGcg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Da li si dobio sa vArrangerom i registracije uz ritmove ili songbook. Sto sve dodje sa programon na usb? Htio sam uzeti vArranger i novi komp ,ali mi je nevrijeme napravilo dosta stete na krovu, pa momentalno nista od toga do daljnjega.
Ajde malo napisi kako koristis program, kako povezujes semplove i sa kojim programom. Ima nas puno koji bi htjeli malo vise znati o vArrangeru, kako radi, da li je bolji od Livestylera. Slobodno napisi svoje dojmove i da li vrijedi tolike novcice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
Ne uz vArranger nedolaze songbook, samo mozete kasnije skinuti sa njihovog foruma veliki broj ritmova, uz njega dolazi sint koji moze posluziti u nedostatku boljeg, Usb mozete koristiti vas stim sto se preko jednog malog programa posalju podaci koji vam kasnije sluzi kao aktivator, program se koristi na isti nacin kao i svi drugi soft aranzeri, virtualnim midi kablom se povezuje sa nekim host programom ili samostalnim programom, u mom slucaju je cantabile performer (host) a uglavnom Kontakt 5 kao sample pleyer, tesko ga je porediti sa drugim programima posto i sve ostale posedujem pa mogu da kazem da svi oni nazalost imaju po nesto dobro a i po neki nedostatak, a dali je cena opravdana, trenutno mislim da nije medjutim proizvodjac je obecao da ce ispraviti odredjene nedostatke pa ako to ispravi onda mozda i bude opravdana, to je vec relativno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.01.2014
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dali bi hteo postaviti video kako radi program change u cantabile, promena sounde u kontakt banke i t.d.?
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pekilik za ovaj koristan post: | nikola1974 (26.05.2014) |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Koju PC konfiguraciju koristiš sa vArrangerom i kontaktom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Intel i3 2100, Asus P8H67-M PRO, 8Gb Kingston Hyper x, 2x Samsung Sata3 SSD-a od po 120Gb spojena u Raid 0 mod za sistem, HP2310ti touch screen 23", zvucna sound blaster 0090, i Technics kn 1000 midi kontroler, UM one USB to Midi kabal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|