|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Otac nacije
|
![]()
pokusao sam na sto jednostavniji nacin da to prikazem,ali ima jos dosta toga da se uradi ovo je tek pocetak.
Kada vidim koliku je knjigu gosp. Laky napisao i to velemajstorski,ovo od mene je sitnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Otac nacije
|
![]()
Ok evo od mene nekoliko ritmova sa Kat2000 koje nudim u zamjenu.
Imam jos mnogo drugih koje sam ranije radio tako da cu na ovome postu dopunjavati listu sa novim uradjenim ritmovima: 1.)Asim Bajric_ Ajsela / Dobro jutro moja voljena 2.)Asim Bajric / Sta cu kuci kad je prazna 3.)Sinan Sakic / Sunce moje 4.)Zoran Vanev / Tanga 5.)Kemal / Dosao sam da te vidim samo (dodatno uradjene 2 var sa JV Rumba stil) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šerif
Downloads: 986
Uploads: 21
Instruments: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesovanja: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
U tri PM i KAT2000 E moj Miodraže, pa taj jebeni KAT2000 mi je u ovih par dana uzeo 10 godina života. Pokušao sam napraviti aranžman za najjednostavniju pjesmu od MIDI filea preko KAT2000. Radio sam sve kako piše u tutorijalima. Uzeo sam MIDI Trebas mi od Darka Filipovica. Za probu sam napravio prvo Intro 1¸, Intro 2, Var 1 (prvi dio), Var 2 (Refren) i End 1 (završetak). Sve sam to snimao pod Test_. I kad sam to ubacio u svoj Pa80, onda mi se čuju samo neki zvončići, kante, lonci i klaviri. Niti jedana seqvenca od MIDI filea ne zvuči isto u styleu :roll: . MIDI file sam skinuo odavde u download centru i mogu reći da je vrlo dobro obrađen i napravljen. Sad ne budi ljen, odlučih popraviti stvar preko Style Worksa, tako da sam od MIDI-a probao raditi style, pa bi ga samo poslije prepravio u KAT2000, ali šipak. Čitavo vrijeme mi Style works javlja error 4 i error 8. Neznam koji mu je to qrac ![]() Prijatelju, nije to sport za mene. To sve super zvuči na PC-u, a kad prebacim u Pa80 tad nastaju pizdarije. Ne znam stvarno koji vrag ne valja u čitavoj priči. Ili mi je oštečen softwar (KAT i SW) ili imam neke divlje parametre u Pa80 :roll: Zaključak : ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Otac nacije
|
![]()
Prijatelju vjerujem da ti je vishe prekipilo posle toliko problema sa klavijaturom.
Posalji mi sve komplet sto si radio sa Kat2000 midi fajl i ritam pa cu da pogledam o cemu se radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Downloads: 0
Uploads: 0
![]() |
![]()
pozzz, jel možda zna netko gdje se može nabaviti original KAT2000 i kolko dođe? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šerif
![]() |
![]()
Ok prijetelju !
Poslat ću ti tokom dana. Sad sam malo u gužvi pa ne stignem. No, mislim da sam ga prokljuvio. Treba maknuti bubnjeve iz postavki i ubaciti njegov DRUM set. Pošto nemam konektiran Pa80 na PC dok radim u KAT-u vjerojatno zbog toga ne prepoznaje boje nego ih stavlja po defaultu koje ima u samom softwaru. Danas ću kod kuće probati sve spojiti u cjelinu, pa ću onda vidjeti kako će da radi. Ipak sam ja još gušter u čitavoj igri. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
![]() |
![]()
Miodraže, jesi li dobio e-mail ?
Poslao sam ti svoje trkeljarije da vidiš u čemu griješim. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Otac nacije
|
![]()
Dobio sam mail i ritmove sam ukratko isprobao u Kat2000 posto nemam vise PA80.
Ritmovi rade sa progamom ali primjetio sam da bubnjevi nisu definisani u Track 10 Drum N/A. Sada pregledao sam jos jednom ono sto sam napisao u Tutorial primejtio sam da sam napravio gresku,postavio sam sliku sa Track No.:10 gdje bubnjevi nisu definisani.Prijatelju mnogo se izvinjavam posto je moja krivica,ali i sam znas da u danasnje vrijeme sve neshto na brzake se radi. Javljam se sa posla prijatelju tako da cu posle podne da pogledam dali nisam jos negjde ubrljao :roll: Pozz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Šerif
![]() |
![]()
Ma ne sekiraj se prijatelju. Nije ništa zlonamjerno od moje strane. Treba ti ovdje svatko skinut kapu s obzirom na tvoj trud volju i pripomoć u svakom trenutku kad nekom zaškripi. Svi smo mi od krvi i mesa i naravno da je grješiti ljudski.
Care, skužio sam neke stvari, pa ču samo na dosadašnje postojeće ritmove nabacati introe i endinge. Mislim da nebi trebali da rade kaos u cijeloj priči. De mi samo molim te reci dali postoječi style (koji se već koristi) ovisi o MIDI Clok (Timebase), jer mi se čini da ako nisu sinkronizirani da hoče radit poslije probleme kod ljepljenja. Da pojasnim malo problem : 1. Napravim Intro od MIDI filea. 2. otvorim iz usera style za određenu pjesmu. 3. Potom kopiram intro u otvoreni style na mjesto introa (U KAT 2000) i potom na kraju sve snimim. No, kad to povučem u Pa80 obično se zatupi, ili intro odsvira s bojama koje mu nisu definirane ili intro treba znatno ubrzati što poslije utjeće na sam tempo ritma, tj, nekoj pjesmi je tempo 120, a da bi intro radio kako treba trebao bi biti npr. 144. E sad da ga i pokrenem iz 144 poslije mi je osnovni ritam prebrz. Kako da rješim taj problem. Izgleda da isključivo čitav ritam moram raditi od istog MIDI-a, znači ne mogu kombinirati i na postoječim ritmovima mixati neke seqvence unutar ritma (Var1, var2, var3). Još jednom hvala na trudu. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav svima,da li neko zna gde mogu da skinem tutorial za kat2000,ovaj na yumidi kad save-ujem,sacuva mi samo text ali ne slike!!
Zna li neko link,ili...???? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tags |
kat2000, pravljenje, ritmova |
|
|