|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  21.01.2016, 17:21 | #1 | 
| Drugar foruma Registrovan/a dana: 11.09.2015 Mjesto: Banja Luka 
				 Downloads: 95 Uploads: 1 Rekao HVALA: 44 

Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova

Instrumenti: Roland BK-5  |  Iskustva sa T-bone pilot mikrofonom? 

Pozdrav ekipi. Nedavno sam bio na svirci kolega,akustičara.Kolega koji svira gitaru i pjeva,me je bukvalno dotukao sa zvukom i čistoćom glasa mikrofona. Nebudem lijen i upitam za mikrofon.Dao mi je da ga isprobam. Nikad čuo za T-Bone,osim preko Thomanna.Mikrofon plačen 50 eura i daljinski sistem Fender,takođe plaćen oko 80 eura. Znači ton je za 10,a tako je lako na njemu pjevati. Kakva su vaša iskustva sa ovim mikrofonima? | 
|   |   | 
|  21.01.2016, 17:50 | #2 | 
| Kao kod kuće Registrovan/a dana: 13.01.2015 Mjesto: HR-Osijek 
				 Downloads: 25 Uploads: 0 Rekao HVALA: 22 

Zahvalili mu 127 puta u 115 Postova

|   

Thomannova kucna marka , nije shure ali radi bez greske. Proizvodi se u Kini ali to ne znaci da ne valja. Ima mnogo poznatih proizvodjaca koji svoje proizvode prave u Kini zbog jeftinije radne snage i veceg profita. Kupuj, imas novo i 3 godine garancije i nitko nije PJEVAO u njega. | 
|   |   | 
|  23.01.2016, 00:38 | #3 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 21.01.2016 
				 Downloads: 0 Uploads: 2 Rekao HVALA: 5 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

Imam ja između ostalih i njega. Bežični sa bazom. Mogu ti reći da je mikrofon odličan. Za te pare bolji nema. Čist,jasan zvuk. Nema mikorofonije.Odgovara pevačima koji imaju više basa u glasu. Kad ne sviram klavijaturu i ne pevam na svom Senhajzeru,pevam na njemu. Kupuj ne razmišljaj. Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |