|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  27.02.2018, 23:32 | #1 | 
| Kao kod kuće |  Korg pa2x Drum set 

Zanima me koji je po vama najbolji drum set za Pa2x ?  Menjao sam Rolanda za Korga sve sam sredio i nije lose ali bubanj nikako da nadjem odgovarajuci,semplovao sam sve i svasta od Vsti ali nije to to...   | 
|   |   | 
|  28.02.2018, 02:53 | #2 | 
| Kao kod kuće |   

Nazalost da te rastuzim ...neces ni naci,na Pa2x sam 8 godina imao borbu uklopit Bass gitaru i Bubanj (Kick) vjecita borba,kod semplova je problem sto fali širina i attack (ovo govorim za opcenito sa semplerom) steta sto na pa2x nije malo bogatija Rom baza zvukova

__________________ Panonica Band Panonica Studio Promijenjeno od GALA (28.02.2018 u 02:55 sati) | 
|   |   | 
|  28.02.2018, 08:04 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Mene dobos nervira to jeste snare...   | 
|   |   | 
|  28.02.2018, 14:50 | #4 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 10.01.2013 Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora 
				 Downloads: 1123 Uploads: 4 Rekao HVALA: 260 

Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova

Interesi: Interesi  |   

Je l' imas neki snimak da cujem sta trazis konkretno kakav bubanj za Pa2x?    | 
|   |   | 
|  28.02.2018, 15:42 | #5 | 
| Kao kod kuće |   

To sto bih ja hteo je malo teze izvodljivo od prilike nesto priblizno kao na ovom snimku.   https://www.youtube.com/watch?v=9SUxRiHJap4 Mada nasao sam neki kompromis sa aranzerom.  Snimio sam primer i postavio u demo snimke. | 
|   |   | 
|  28.02.2018, 17:48 | #6 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 28.08.2009 Mjesto: tamo amo 
				 Downloads: 1605 Uploads: 45 Rekao HVALA: 76 

Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova

Instrumenti: prangije Interesi: tehnika  |   

Hehe , ja ga imam na pa 700 , bolje rade fabricki nego neki iz setova ,,,, uf resio sam problem , ne bih sazno , a nisam pravio jednu dvojku na mom sintu i kad sam to pustio na razglas ,,,, gle  cuda , pa to je to ,,,, dobos ne poklapa gitaru niti bas , sve se lepo cuje ,  to neki njegov standard kit 2 ,,,, a ubi se trazeci  koji sempl dobosa odgovara ,,,

__________________ http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/     | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |