|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2008
Downloads: 161
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozz,
kad palim pa1x ucita mi se system ali stane na "loading system rosources" trenutno nemam 6 floppya a nemogu ubaciti na HDD jel postoji neka mogućnost da resetujem resurce pa da samo mogu uć na sistem, digao sam sistem sa 4 diskete ovaj 3.01 mislio sam da ce poslije toga moci ali nista... Dodato: ucitam novi sistem i opet mi stane na loading system resources pomoziteeee Promijenjeno od BaKz (10.07.2009 u 18:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pa kako misliš dić sistem a samo si polovično odradio posao.
Moraš čovjeće sve diskete očitat inače ništa od njega. Idi na oficijalni site od KORGPa i s njega skini resurce diskove. Badava su
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
vidi kreso, ja sam skinuo sve tamo sto ima na korgpa.com
instaliram OS3.01 (4 diskete) i restartujem ali kad se dize opet mi stane na loading Factory resources, a novi factory nemogu ucitat jer nemogu uci u system pa da idem ono disk>utulies> restore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: BEOGRAD ZVEZDARA
Downloads: 202
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ROLAND EXR-5
Interesi: KLAVIJATURE
![]() |
![]()
ma baciga u pantu ili ga daj staro gvozdje kad je krs
Dodato: ma baciga u kantu ili ga daj staro gvozdje kad je krs Promijenjeno od dj dule (10.07.2009 u 20:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ljudi,gde moze da stanu resursi od pa1x na diskete?Resursi za pa800 su 114Mb.Stavi na USB OS,pritisni INTRO1 i upali klavijaturu i instaliraj OS pa posle instaliraj resurse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
radi se o pa1x
skinuo sam OS 3.01 i stavio na 4 diskete ubacio disketu #1 upalio klavijaturu pita me ono OK i umjesto OK pritisnem INTRO1 zavrsi instalacija ostalih disketa i isti problem, jel na pravo vrijeme pritisnem INTRO1 ??? znaci nigdje mi nepise da resetuje ROM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|