|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
e ljudi stao mi je zip u toku svirke i neradi vise.. znaci nema sanse da ga montujem,.. to mi se nikad nije desilo ot kad imam g1000.? sta da radim?? imal resenje? pozzz
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ili drugi ZIP ili Hard Disk da se ugradi...ali,prvo treba da budeš siguran da li je do čitača ili možda do Zipete...imaš li drugu da proveriš da li će da je mountuje?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ehhh...Dobro dosao u klub moj prijatelju branoy...meni je stao hard na sred svirke i 1200ritmova otislo u p.m.Probaj staviti kao sto drug Rolandinjos kaze drugu ispravnu zipetu,ako ne moze onda,promjeni napajanje i stavi hard.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ahaa rolandinjos.. probao sam ja vec par zip disketa i nece ni jednu da montuje.. naravno imam zip citac u kompu i sve je na zip disketi ok.. ali nece roland zanaci.. pre kad upalim g1000 cita malo duze dok montuje zip a sad ga podigne za 5-10 sek.. ni da vidi zip..
dejan87 znaci i hard disk moze da stane??? auuuu.... a ja nikad da ubacim ritmove u onih 16 custom.. ni ne secam se kako to ide vise.. sve vukao sa zipa.. sad mi radi samo disketa al diskete mrzim.. eto tako malo opsirnije
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
ako ti radi na kompu a nece ni jedna na G1000,znaci ili je citac ili je je otislo napajanje koje je inace boljka od G1000.
HDD ti preporucujem zato sto je izdrzljiviji sigurno.Meni je stao izgleda zbog struje(probila struja). PS-probaj jednu od onih koje ti ne trebaju staviti u komp i formatirati,pa ubaci u G1000,ako bude citao onda opet formatiraj na G1000(posto ja mislim ima razlike u formatiranju izmedu kompa i klav.)Ako bude moglo onda samo nabaci ritmove ali iskreno ja kad sam kupovao G1000 trazio sam ga striktno sa hdd-om,posto mi je drugar imao problema sa ZIP-om non_stop.Pozdrav i javi sta je bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
Prijatelju moj,to ti je znak da je doslo vreme da se menja klavijatura.Ti si dobar muzicar i sigurno ti je jasno da je taj Zipp veliko sranje.Ja imam Va-76 i vrlo brzo cu ga menjati jer je to stvarno prevazidjen fazon.Sve ove nove klavijature imaju ulaz za Fles memoriju a njih vec ima id 16gb a mi se zezamo sa 100mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|