|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 43
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pozdrav svim forumasima!
Treba mi prijedlog koja odn. kakva klavirna harmonika se moze kupiti za jedno 1200-1300 KM,potrebno je da se moze odraditi svirka sa njom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Hmmm !
Na žalost za 600-650 € češ teško nači kvalitetnu i dobru talijansku harmoniku. Možda neka 4-glasna Paolo Soprani bez kabine eventualno što i nije toliko loša solucija. Od "njemica" se da već dobit Weltmeister-ica s kabinom za tu lovu, samo dobro pazi u kakvom je stanju. Eventualno još neki Hochner, no on je tonski više orjentiran zapadnom podeblju i puno su oštriji soundovi u odnosu na naše podneblje.
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 43
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Pa razmisljo sam o nekoj Weltmeister-ici,samo koliko dobra se moze naci za te pare?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@Kreso brate nemoj mi vredjat Hohner heheheh,salim se malo naravno.Hohner nije losa harmonika npr.kao ova moja ali se cijene krecu oko 5000 € naravno nova,e sad za koliko mozes naci polovnu to je razlicito.Kod ove moje Hohner Morino vb su unutra najkvalitetniji djelovi tj.kakve ima i dalapa samo sto je problem da je teska 15 kila jel je petoglasna ali meni ne smeta.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Nisam nikad nit reko da je Hochner loš. I dan danas jedna od najboljih i najskupljih harmonika na svijetu koja je i al pari Setimio Soprani Artis VI je Hochner Gola i košta vjerovo il ne 20.000 €.
![]() No to je vrhunski koncertni primjerak. A Morina je super harmonika i spada po cijeni i kvalitetu u klasa harmonike, samo kako sam reko tonski nije za naše podneblje u kojem dominiraju Dallape i Guerrini al opet ako sviraš repertoar koji obuhvača sav narodan melos ex-YU (od Slovenije do Makedonije) onda je čak i bolja u kompletu od spomenutih.
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Toooo Kreso miastore znam ja da ti nisi to tako mislio,i znam gledao sam tu Gola od Hohnera prava harmonika ali 20.000 € ko ce dat te pare.Pozdrav i sve najbolje drug
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|