|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Jel moze nekako da se prosiri memorija na ovoj klavijaturi ? ? ?
![]() Promijenjeno od Vule (10.09.2009 u 11:38 sati) Razlog: izmenjen naslov |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
To bi bilo fantasticno kad bi moglo.Jedan od kolega sa foruma se hvalio kako mu je neki majstor posto je otisla flash memorija na nekoj exr klavijaturi ugradio duplo vecu memoriju koja je cak bila brza u odnosu na prethodnu.Potrazi po forumu,ja sam ga molio da slika tu memoriju i da neke preciznije podatke ali on to nije uradio.Da li ga je nije interesovalo ili nije imao mogucnosti ne znam.Ako saznas da ima nacina da se to uradi daj detalje kako bi i drugi korisnici mogli da eventualno uzivaju!
Pozzz.. p.s.Koristi optimizaciju u STW kako bi ti ritmovi zauzimali sto manje mesta i pitaj sta god te interesuje u odgovarajucoj temi za ovu klavijaturu a ima ih dosta! Promijenjeno od Boban010 (10.09.2009 u 10:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: BEOGRAD ZVEZDARA
Downloads: 202
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ROLAND EXR-5
Interesi: KLAVIJATURE
![]() |
![]()
mislim da nemoze posto nema mesta za dodatnu ram memoriju
Promijenjeno od Sejox (24.09.2009 u 17:29 sati) Razlog: Brisanje nepotrebnog citata |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tacno je da njegova memorija nema slot vec je zalemljena na ploci.Kako sam ja razumeo majstor je odlemio staru od 2mb i zalemio novu od 4mb.Ja sam kolegu molio da pita majstora koja je to vrsta memorije kao i da postavi neku sliku ali od toga nije bilo nista.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne verujem da je taj kolega prosirio memoriju na EXR E2..... Koga god da sam pitao,svi su mi rekli da ne moze da se prosiri.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|